Nem tudom használja e még valaki de azért egy próbát megér 😇 Először is röviden Március 21.én meg jött normálisan 5 napot Majd április 18.àn barnàztam (ami én nálam soha nem fordult elő)19.en megjött ugyan úgy 5 napig de nem annyivolt?
Nézz utána a teherbeesés menetének, ált.isk. 8.o. tananyag.
Nagy katyvasz van a fejedben, kérdező.
Jézusom te hallodtàl olyanról hogy későbbi fogantatás?? Illetve hogy ugyan úgy megjön mikor kismama mert én igen...sőt az első gyerkőcnél is megvolt 2 hónapig csak ott be kerültem kórházba és úgy derült ki ...!
És képzeld el beszéltem a nőgyógyászommal aki épp mondta hogy van ilyen és végül mégis baba lesz de látom itt nem sokan hallottak még róla
#5!Akkor már megkérdezetted volna a dokidat is. Szívesen 😁
Üdv, Dr.Gyakori
1. A terhesség ideje alatti vérzés, -mikor a test emlékszik mikor kellene mentsruálni- az lényegesen eltörpül egy normális menzesztől. Igen tudom mert első terhességemnél volt, de ettől függetlenül a tesztem pozitív volt.
2. Tünetek csak a hcg hormon megjelenésétől számítva vannak, ami még csak beágyazódás után van, akkor viszont a tesztnek is pozitívnak kellene lennie.
Minden más max pms tünet.
A fejfájás megint csak hormonális változás miatt lehet, de akkor a tesztnek pozitívnak kellene lennie..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!