20-21. Ciklusnapon ovuláció,majd 34-35 napra menstruáció,normális? Vagy már kóros? Eddig 14-18közt mozgott az ovu és 28-31 a mensi,most már hónapja tolódott ki
Figyelt kérdés
2024. máj. 24. 21:10
1/2 anonim válasza:
Nekem 20.cn van ovuláció es mostanában csak 8 napos a luteális, ez amigy nem normális, megyek is dokihoz.
Neked ez 14 nap megvan, ami jó. Általában a luteális fázis hosszának kell fixebbnek lennie 12-14nap.
Lehet valami miatt atáll erre a ciklusod, de ha más panaszod is van, érdemes orvoshoz menni. De en csak ez miatt nem aggódnék😊
2/2 A kérdező kommentje:
Más panaszom nincs,(igaz mostanában kb mindig feszült,ingerlékeny, ideges vagyok minden apróságon,sokszor ok nélkül is) nem tudom ez mitől lehet). De a luteálisom nekem mindig 13 nap!
Köszönöm a válaszod! Neked télleg érdemes megnézetni magad!
2024. máj. 25. 07:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!