Mitől lehet ez? Esetleg teherbeesés jele?
Figyelt kérdés
2023. áprilisában sajnos elvetéltem a 8 hetes babámat, amit műtéttel kellett befejezni. Azóta nem sikerült a teherbe esés.
Nőgyógyászatilag minden rendben.
Most kb 2-3 napja elkezdett szurkálni a petefészkem körül.
Az utolsó menstruációm 2024. 06.01-én volt meg. Párommal 06.11/14/15-én voltunk együtt. Lehet ez a beágyazódás jele?
Közben múlt héten elmentünk strandra, ahol hideg volt a víz, lehet simán egy enyhébb felfázás miatt is.
Tudom semmi sem biztos, de hátha vannak tapasztalatok, akiknek ez volt a tünet...
jún. 24. 10:13
1/2 anonim válasza:
A petefészekszurka bármitől is lehet. Én erre nem alapoznék
2/2 anonim válasza:
Nem. Petefészek szurkálás progreszterontól szokott lenni a luteális fázisban. Ha létrejött terhesség, ha nem.
De én is tavaly áprilisban vetéltem el, szóval nagyon drukkolok neked🤞
Nekem sikerült azóta, augusztusban szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!