Melyiket szednétek inkább ami felgyorsítja a teherbeesést?
Nagyon szeretnénk kisbabát a férjemmel,a 2.gyermek lenne. A kislányom majdnem 1 èv alatt jött össze,egy picit ha tudjuk felgyorsítanánk a folyamatot. :)
Nektek melyikkel jött össze?
Teherbe esni egyedül a szextöl lehet.
Gyógyszerek helyett ne stresszelj a témán, hanem csak élvezzéket egymást
Egy év teljesen normális idö, nem értem, miért problémázol.
Másrészt ezek egyike sem segíti a teherbeesést, teljesen fölöslegesek.
Teherbe esni meg a szextöl lehet
Ne haragudjatok,de nyilván tisztában vagyok vele,hogy mi az alap feltétele a teherbeesésnek...
A folyamat felgyorsításáról kérdeztem,ami esetleg segíthet.
Ha lehet olyanok írjanak, akiknek kifejezett tapasztalata van valamelyikkel.
Én most is a femibion 0-át szedném már a tervezési időszakban, biztos nem szedegetném össze a vitaminokat egyesével.
A teherbeesést amúgy sem segítik elő, csak segítenek abban hogy felkészült legyen a szervezeted egy terhesség esetén.
Ezt használd. Bárkinek ajánlottam, és megvette az első hónapban terhes lett. (köztük én is 😅) lányok ha régóta nem jön össze ezt vegyétek 🫶( nem reklám, nem kapok érte semmit, csak segíteni akarok nektek 🥰)
En hasznalnek ovu tesztet.
Ha egeszsegesen elsz nincs szukseg semmifele vitaminra addig amig teherbe nem esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!