Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyiket szednétek inkább ami...

Melyiket szednétek inkább ami felgyorsítja a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk kisbabát a férjemmel,a 2.gyermek lenne. A kislányom majdnem 1 èv alatt jött össze,egy picit ha tudjuk felgyorsítanánk a folyamatot. :)

Nektek melyikkel jött össze?

jún. 20. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szedtem d, e vitamint, méhpempő kapszulát, jutavit várandósvitamint (még szoptattam), mio inozitolt ( olcsóbb mint az infacol és ugyanaz), 8 honap kellett a másodiknak.
jún. 20. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tudja megmondani, hogy neki használt-e mondjuk a B vitamin, mert nem lehet tudni, hogy anélkül mennyi idő alatt esett volna teherbe. Egyébként a folsav a legfontosabb a baba miatt. Ha a folsavat egy komplex terhesvitaminban (pl. Elevitnek van pre-terhesség vitaminja) viszed be, akkor az E, B, D és egyéb vitaminokat is beviszed. Szeptembertől nagy dózisú D vitamint érdemes még szedni. És inkább a peteérést/ciklusod figyeld ha tényleg tenni akarsz valamit.
jún. 20. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

E vitamint barátcserjét és inofolicot szedtem.

A barátcserjétől szétcsúszott a ciklusom, azt nem ajánlom, ha nincs igazolt gond amire a doki javasolná.

E vitamin és d vitamin az ami egyébként a legfontosabb független alapproblémáktól.

Közel 7 év alatt míg próbálkoztunk csak a varázlatot nem próbáltuk. Végül a megfelelő orvos aki nem clostyval akart tömni jó irányba küldött, pajzsmirigy gond és IR volt a ludas. Ezen semmilyen vitamin nem segített volna.... gyógyszer kellett. Egyből jött is a baba.

Jelzem voltam vagy 8 orvosnál de mindegyik csak annyit mondott, minden rendben odabent, picit fogyjak és lesz baba is.

De egy nyavajás vérvételre se küldött egyik sem, hiába mondtam, hogy már több éve várat magára a terhesség.... sztk alapon ezt kaptam.

Aztán első magán doki clostyval tömött, lett peteérés, de baba nem.

A második magándoki terelt jó útra...

Ma már előbb az ember utánajár, hogy mit kell halljon a dokitól...ha nem azt hallja váltani kell.

Ha nem jön a baba, orvos kell vagy lehet várni éveket..

Hozzáteszem nekem napra pontos normális ciklusom volt. Eszembe se jutott, hogy gond lehet.

jún. 21. 08:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy baja lenne a kérdezőnek. Az első 1 év alatt jött össze nekik. Az, hogy a másodikat rögtön és most akarná az egy dolog. Lehet 10 hónap múlva fogan meg, de az is teljesen rendben van. Lehet ha most elkezd mindent végigpróbálni pont azzal tesz kárt. A teherbeesést nem lehet kierőszakolni, hogy na most.
jún. 21. 08:43
 15/15 Med_fet_ati ***** válasza:

Az egy év teljesen normális...

Mi Inofolic + mint a nyulak tavasszal :p

jún. 22. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!