Melyiket szednétek inkább ami felgyorsítja a teherbeesést?
Nagyon szeretnénk kisbabát a férjemmel,a 2.gyermek lenne. A kislányom majdnem 1 èv alatt jött össze,egy picit ha tudjuk felgyorsítanánk a folyamatot. :)
Nektek melyikkel jött össze?
E vitamint barátcserjét és inofolicot szedtem.
A barátcserjétől szétcsúszott a ciklusom, azt nem ajánlom, ha nincs igazolt gond amire a doki javasolná.
E vitamin és d vitamin az ami egyébként a legfontosabb független alapproblémáktól.
Közel 7 év alatt míg próbálkoztunk csak a varázlatot nem próbáltuk. Végül a megfelelő orvos aki nem clostyval akart tömni jó irányba küldött, pajzsmirigy gond és IR volt a ludas. Ezen semmilyen vitamin nem segített volna.... gyógyszer kellett. Egyből jött is a baba.
Jelzem voltam vagy 8 orvosnál de mindegyik csak annyit mondott, minden rendben odabent, picit fogyjak és lesz baba is.
De egy nyavajás vérvételre se küldött egyik sem, hiába mondtam, hogy már több éve várat magára a terhesség.... sztk alapon ezt kaptam.
Aztán első magán doki clostyval tömött, lett peteérés, de baba nem.
A második magándoki terelt jó útra...
Ma már előbb az ember utánajár, hogy mit kell halljon a dokitól...ha nem azt hallja váltani kell.
Ha nem jön a baba, orvos kell vagy lehet várni éveket..
Hozzáteszem nekem napra pontos normális ciklusom volt. Eszembe se jutott, hogy gond lehet.
Az egy év teljesen normális...
Mi Inofolic + mint a nyulak tavasszal :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!