Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki a Covid oltás után lett...

Aki a Covid oltás után lett terhes (úgy, hogy előtte nem jött össze), VAGY ikerterhes lett az oltás után: melyiket kaptátok?

Figyelt kérdés

Írjatok le légyszíves, hogy

1. az oltás előtt mennyi ideig próbálkoztatok?

2. melyik fajta oltást kaptátok?

3. mennyi idő telt el az oltás és a teherbeesés között?

4. egy baba lett vagy ikrek?

2024. jún. 23. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

1. 8 évig voltam meddő, nem volt konkrét ok megállapítva

2. Pfizert, 3x

3. 5 hónap (2. beültetés lett sikeres)

4. Egy baba lett, de két blasztociszta lett beültetve.

A Friderikusz féle Karikó Katalin interjúban amúgy beszélnek is erről a témáról. Ott elmagyarázza Karikó, mi lehet az oka, hogy sokaknak az mRNS oltás után sikerült a baba.

2024. jún. 23. 15:47
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

6 évig, ebből egy lombik

3 pfizert

3. oltás utáni hónapban spontán lettem terhes

1 baba volt annyi is született, problémamentes terhességből, egészséges

2024. jún. 23. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Évekig voltam meddő. A Kaáliban se tudtak segíteni. Két szputnyik után egy hónap mensi kimaradt, ezután megfogant a baba. Már lassan 2 és fél éves és egészséges.
2024. jún. 23. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
3! Jól értem hogy meddő voltál, aztán az oltassal"elmult" a meddőség? Írtál a gyártónak? Én lehet írnék nekik, mert lehet valami olyan van benne ami segíti a teherbeesest, és ha kutatnanak lehet lenne valami "csodaszer" , és nem kéne évekig próbálkozni a babával.
2024. jún. 23. 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

2 év

Pfizer egy oltás

Abban a hónapban sikerült a terhesség. Fura volt, hogy hetekig azt hittem, hogy az oltás miatt vagyok faradekony

2024. jún. 23. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Oltás előtt egy hónappal kezdtünk próbálkozni

Pfizert kaptam

Oltás után egy hónappal teherbe estem

Egy gyermek lett, nem ikrek.

2024. jún. 23. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

11 éve voltunk akkor már spontán sikertelenek -lombikból született egy kislányunk, aki 2,5 éves volt ekkortájt- összesen 12 beültetés volt a hátunk mögött, és 3 sikertelen inszem.

Az utolsó lombikunkra készültünk. Beadattam a 2 Pfizert, és 1,5 hónapra rá kezdték leállítani a petefészkeimet a stimulációhoz. Aztán itt meg is rekedtünk a folyamatban, mert nem akart megjönni a mensesem, hogy elkezdhessük a stimulációt. Csináltattak velem egy tesztet, akkor derült ki, hogy ennyi év és megpróbáltatás után spontán terhes lettem. 2,5 éves már a kisfiam.

Még két hozzám hasonlóan csodábaillő történt szintén ezekben az időkben az ismerősi körömben. Sortársakként ismerkedtünk meg, abban az intézetben, ahol lombikoztunk.

Egyikőjük már közel 20! éve szeretett volna babát. A lombikkal sem szültett gyermekük, feladták. Az oltás utáni ciklusban lett spontán terhes. 5 nap van a gyermekeink között...

Másikójuk már mindent megpróbált. Az összes lombik lehetőséget kihasználták, külföldön petesejt donorral is volt még 2 beültetésük, mivel a kezeléseket úgy fejezte be itthon, hogy már nem lehet tőle petesejtet kinyerni, teljesen kimerültek a petefészkei. A donoros beültetések sem tapadtak meg; feladták.

Aztán úgy a 30. hétben lehettem, amikor kitettem egy pocakos képet magamról a fb-ra. Nagy meglepetésemre Ő is küldött nekem egy ilyet. 46 évesen szülte meg a kisfiát, 2 hónappal utánam. Sokat beszélgettünk az oltásról, mert akkoriban azt kommunikálták, hogy 3 hónapot várni kell a teherbeeséssel utána. Mindannyian a következő ciklusban terhesek lettünk, megannyi viszontagság ellenére is...

2024. jún. 24. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

7! Ez is egy csoda. Szívből gratulálok nektek. Én tényleg azt mondom hogy írjátok a gyártónak, mert lehet egy gyógymódot fedeztek fel a covid oltassal együtt. De ha senki nem ír nekik, akkor honnan is tudnak?

UI:megyek már adatok be én is magamnak egy oltást,hátha végre nekünk is sikerül 🤞

2024. jún. 24. 02:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8as, 3as vagyok, én is ismerek még magamon kívül olyan nőt, akinek lombikkal se sikerült a baba, oltás után pedig spontán. Egyiküknél sajnos nem maradt meg(de addig teherbe esni se sikerült), de másikuk egészséges kislányt szült.
2024. jún. 24. 04:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A Pfizernél tudnak erről. De ez nem csodaszer a meddőségre, Karikó Katalin elmagyarázta az interjúban, mi a működési alapja.

1:13:40-tól kezd bele.

[link]

2024. jún. 24. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!