Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kívüli terhesség,...

Méhen kívüli terhesség, lapatoszkopiás műtét után mennyi idő után lehet újra házas életet élni?

Figyelt kérdés

Hétfőn lesz 3hete hogy megműtöttek méhen kívüli terhesség miatt és eltávolították a jobb pete vezetőmet 😓

Illetve a bal oldalon volt egy nagyobb cisztam

Az lenne a kérdés hogy mennyi idő után lehet házas életet élni?

Illetve próbálkozni ?

Kinek mit javasolt a doktor?

Nekem az egyik 1 ciklust modotza másik 2 a harmadik 3

Ahány orvos annyi féle képen mondják

jún. 2. 12:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen #8♥️

Mikor megműtöttek azután megjott a mensesem 4nap múlva

Pont úgy esett a ciklus és megjött rendesen ahogy kell 28 napra és 5 napig tartott nem fájt jóbban se semmi különös panasz ..

Azt egynek tekintettem,aztán most hogy eltelt már 3 hét lassan,jól is érzem hála Istennek magam fizikailag így most már a napokban lehet beiktatunk egy romantikus estét 😌😌

3het múlva vissza kell mennem kontrollra aztán majd meglátjuk mit mond a doki , zöld út már a kövi hónapban vagy sem, csak kíváncsi lettem volna történetekre

Mert nagyon sokat olvastam,néztem ez után a téma után, és sajnos nagyon sok nő tarsamanak volt már hasonló vesztesége 😓♥️

De eljön a mi idonk is én tudom 🙏🙏🙏

jún. 2. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Én megvárnám a szex-szel a hathetes kontrollt. Egynapos nőgyógyászati műtét után is annyit kellett várni.
jún. 5. 16:33
 13/15 anonim válasza:
Szia! Épp most vagyok ebben (ráadásul szimultán terhesség , vérvesztes, súlyos életveszélyes állapot , stb) és nekem azt mondta az orvos , hogy nemi élet kerülése első menstruációig, terhesség kerülése 3 hónapig . Amikor már lehet , az első pár héten óvszer érdemes a fertőzésveszély miatt.
jún. 12. 19:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Szia kedves válaszoló

Megszabad kérdezni,hogy hogy vagy? Hogyan alakult továbbá a sorsod?

jún. 28. 06:51
 15/15 anonim válasza:
Köszönöm szépen , javulgatok. Majdnem 4 héttel a műtét után még sajgósan fájdogál a “helye” és hatalmas a hasam, puffad, pedig szedek degasint. Még mindig nem értékek a minimumot, de valószínűleg az még hónapok. Közben kiderült , hogy férfi oldali probléma van, valószínűleg csak lombik jöhet majd szóba. Vajon mennyi ideig normális a fájdalom? A megtartóztatás csak 15 napig ment , nem igazán lett rosszabb :)
júl. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!