Méhen kívüli terhesség, lapatoszkopiás műtét után mennyi idő után lehet újra házas életet élni?
Hétfőn lesz 3hete hogy megműtöttek méhen kívüli terhesség miatt és eltávolították a jobb pete vezetőmet 😓
Illetve a bal oldalon volt egy nagyobb cisztam
Az lenne a kérdés hogy mennyi idő után lehet házas életet élni?
Illetve próbálkozni ?
Kinek mit javasolt a doktor?
Nekem az egyik 1 ciklust modotza másik 2 a harmadik 3
Ahány orvos annyi féle képen mondják
Köszönöm szépen #8♥️
Mikor megműtöttek azután megjott a mensesem 4nap múlva
Pont úgy esett a ciklus és megjött rendesen ahogy kell 28 napra és 5 napig tartott nem fájt jóbban se semmi különös panasz ..
Azt egynek tekintettem,aztán most hogy eltelt már 3 hét lassan,jól is érzem hála Istennek magam fizikailag így most már a napokban lehet beiktatunk egy romantikus estét 😌😌
3het múlva vissza kell mennem kontrollra aztán majd meglátjuk mit mond a doki , zöld út már a kövi hónapban vagy sem, csak kíváncsi lettem volna történetekre
Mert nagyon sokat olvastam,néztem ez után a téma után, és sajnos nagyon sok nő tarsamanak volt már hasonló vesztesége 😓♥️
De eljön a mi idonk is én tudom 🙏🙏🙏
Szia kedves válaszoló
Megszabad kérdezni,hogy hogy vagy? Hogyan alakult továbbá a sorsod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!