Egy félidős terhesség megszakítás után mennyi idő múlva lehet biztonságosan próbálkozni?
Figyelt kérdés
jún. 1. 14:18
2/9 anonim válasza:
Tesómèknak a kontroll utána azt mondta a doktornő, hogy nyugodtan próbálkozhatnak, ha készen állnak.
3/9 anonim válasza:
2-es: FÉLIDÖS terhesség megszakítása után???? AZT kizártnak tartom!
4/9 anonim válasza:
23 hetes volt.....több is mint félidős. Tartsd kizártnak nyugodtan. 🤷♀️
5/9 anonim válasza:
3# csak azt nem értem miért szólsz hozzá, ha nem vagy érintett a témában...
6/9 anonim válasza:
3! 24. hétig lehet elvetetni a babát,ha nagy gond van!
7/9 anonim válasza:
A 3-as vagyok, látom, félreértette több mindenki a válaszomat!
Nem azt tartom kizártnak, hogy félidös terhességet is megszakítanak indokolt esetben, hanem azt, hogy egy orvos azonnal javasol új terhességet!
8/9 anonim válasza:
7# Örülj neki, hogy nincs ilyenben tapasztalatod, ezek szerint se közvetlenül, se közvetve és innentől szerintem zárjuk ezt le. Nagyon megszenvedték ezt az egészet, úgy volt, hogy nem is próbálkoznak soha többet a kistesóval, de nagyon szerették volna , ha a nagynak lesz testvére és nekik is még egy gyerekük. Azt senki nem gondolta , hogy azonnal össze is jön újra. Eszükbe sem jutott volna próbálkozni, ha a doki nem ad zöld utat!! Márpedig azt mondta semmi akadálya!! Nekem 8 hetes vetélésem volt, mégis három hónap ciklust javasoltak kihagyni. Nekik nem kellett. Bármilyen hihetetlen. Olvass utána kicsit ha ennyire érdekel.
9/9 anonim válasza:
A 7-es vagyok, a családban elég sok vetéléssel végzödö terhesség volt (csak a lányomnak 5 esete volt), minden esetben azt javasolták, hogy legalább fél évet várjanak a teherbeeséssel. Ezért tartottam meglepönek az azonnali próbálkozást. Ezek szerint vannak orvosok, akik ezt javasolják, de ilyenröl még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!