40 felett már viszonylag biztonságos megszakítással védekezni?
Azt én is tudom, hogy elvileg megtörténhet. :)
De gyakorlatilag csak fiatalokkal történik meg, senki negyvenes ismerősnek nem “besikerült” gyereke van, mind éveket küzdött érte. Ezért akkor inkább úgy kérdezem, hallott már bárki 40 vagy afeletti nő véletlen teherbeeséséről?
Nekem meg tele a környezetem "idősen" becsúszott harmadik, negyedik gyerekekkel. :)
Szomszédomnak is a 18 éves nagy és a 10 éves "kicsi" mellé érkezik most a harmadik 41 évesen és ők még védekeztek is, nem megszakítással tolták. Mirénája volt.
Nagyon is gyakori, hogy 40 felett becsúszik a gyerek, csak nem kötik mindenki orrára, hogy nem így tervezték.
Pont azért, mert egyre linkebben védekeznek, mert á, velük ilyen már nem történhet meg.
Aztán jön a meglepetés, hogy mégse a korai klimax maradt ki, meg nem azért vannak hőhullámok, hanem három hónapos terhes.
Kollégám is így lett apuka 53 évesen, az anya 45. Róluk pont tudom, hogy nem terveztek gyereket. Majdnem egy idős az unokával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!