Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 24.napján vagyok. Csil...

Ciklus 24.napján vagyok. Csillogó nyák folyás illetve jobb oldali petefészek fájdalom,görcs. A kalkulátor szerint a mensiig 5 nap van de amúgy eredetileg 8. Lehet beágyazódás? Tegnap hasmenésem is volt reggel úgy hogy nem ettem nem ittam semmit.

Figyelt kérdés
máj. 29. 14:23
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
20. vagyok.. neztem a naptaram, legutobb maj.11. lettem beteg most meg jun.2 volt az az egy csepp ver, s tegnap a kis barnazas de keves
jún. 4. 08:33
 22/30 anonim válasza:
Vagyis nem a 20. vagyok nem tudom h mukodnek itt a szamok a kommentek miatt🤣 az utolso kommentelo
jún. 4. 08:35
 23/30 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs sajnos hogy mi miatt. De ha szeretnétek babát drukkolok. 😊
jún. 4. 11:07
 24/30 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet veletek?
júl. 22. 12:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Várom hogy ne jöjjön majd meg. De sajnos ebben a hónapban nem tudtunk olyan sokat együtt lenni. A kalkulátor szerint 30.-án kéne megjönnie de az előző mensim 2.án volt.Együtt voltunk 8.án meg 9.én meg 16.án meg 21.én. A kalkulátor szerint 16.án volt ovum.Majd kiderül.
júl. 23. 15:51
 26/30 anonim ***** válasza:

🤞 Írd majd meg, hogy mi lett.

Én is hó végére nem várom, de nem vagyok bizakodó.. :)

júl. 23. 16:40
 27/30 A kérdező kommentje:

Drukkolok neked.

Mindenképpen megírom.

júl. 25. 14:22
 28/30 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki hogy ennek a hónapnak is annyi.

A naptár szerint tegnap kellett volna.

Amúgy meg 2.án szóval 2 nappal előbb jött meg halványan aztán majd kiderül hogy beindul e vagy mi lesz.

júl. 31. 09:32
 29/30 A kérdező kommentje:

Ha valaki esetleg ide tévedne most így állok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

szept. 3. 13:55
 30/30 A kérdező kommentje:
Végül 8-9 nap késéssel megjött.
szept. 10. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!