Ciklus 24.napján vagyok. Csillogó nyák folyás illetve jobb oldali petefészek fájdalom,görcs. A kalkulátor szerint a mensiig 5 nap van de amúgy eredetileg 8. Lehet beágyazódás? Tegnap hasmenésem is volt reggel úgy hogy nem ettem nem ittam semmit.
Figyelt kérdés
máj. 29. 14:23
11/30 anonim válasza:
7es és 9es vagyok
Egyenlőre pozitívak a tesztek. Barnás folyásom volt tegnap, akkor kellett volna megjönnie, kaptam progeszteront. Azóta nagyon nagyon minimális rózsaszín volt. Remélem velünk marad, ha nem, akkor úgy sem tudok mást csinálni.
12/30 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz gond. Szurkolok.
jún. 2. 12:03
14/30 A kérdező kommentje:
Én még nem tudom.
Rózsaszínes fehér folyásom volt ma. 2 napja a jobb petefészkem fáj,görcsöl.
jún. 2. 14:40
15/30 anonim válasza:
Nem próbálsz meg egy teszte? Vagy majd csak 3.án amikor meg kellene jönnie?
16/30 A kérdező kommentje:
A kalkulátor szerint holnap. Amúgy meg 6.án kellene megjönnie.
Általában 1 hetet szoktunk várni mert volt hogy közben megjött.
jún. 2. 17:09
17/30 anonim válasza:
Ja értem. Majd írd meg pozitív lett e de nagyon remélem hogy igen.
18/30 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom.
Már jó pár hónapja próbálkozunk.
jún. 2. 21:26
19/30 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött.
jún. 3. 16:12
20/30 anonim válasza:
Sajnálom! :( nekem tegnap ellőtt volt valami furcsa.. vacsi utan hazamentunk, s eszre vettem a bugyimon egy piros cseppet, es egy nagyon pici barnat, hu kerdeztem magamtol, hogy mar megjon ? Megneztem a kalkulatort 7nap van na mondom biztos a stressz de a nyaralas miatt jo is mert pont elmulok, viszont akkor azaz tegnap elott este tettem be egy betetet es nem volt semmi rajta, tegnap delutan kis barnazas… azota megint semmi.. nem tudom a stressztől lehet e ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!