Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor ovulálok?

Szerintetek mikor ovulálok?

Figyelt kérdés

02.24-én majd 03.24-én menstruáltam.

Ma a 9. ciklusnapon szurkál a jobb petefészkem. Neg az LH teszt és száraz a hüvelyem.

Én 04.07-re számolom, de már belezavarodtam. A kalkulátorok 04.09-et írnak.

Valaki lenne kedves segíteni a számolásban? Köszönöm.

ápr. 1. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Naponta lh teszt nagyjából ugyan abban az idoben, betartva a szabalyokat. Illetve az ovuláció előtt tojásfehérjes nyák jelentkezik, ami ovu után szépen abba marad.

A tünetek alapján még messze vagy tőle.

Ne nézz kalkulátorokat, a testedet tanulmanyozd, figyeld, olvass utána és megfogod tanulni. Érdemes letolteni ehy appot, ahol tudod kovetni a ciklusod es jegyzetelsz.

Illetve nem ijesztegetes képpen irom, viszont ciszta is tud ilyet okozni (nekem folyamatosan jönnek - mennek a cisztak)

ápr. 1. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Számolgathatsz pl így láthatatlanba de sokáig nem szórakoznék ezzel. Én is számolgattam hogy na most akkor 28-30 napos ciklusaimmal biztos a 14-16ciklusnap van ovuláció, nagy francokat. A 18-20 ciklusnap ovuláltam. Amikor teherbe estem abban a honapban pl a 21.en.Mindig 10 napos volt a luteálisom. Ezt nehéz így kiszámolni. Vagy 14 napos vagy 10 mint nekem vagy több mint 14.
ápr. 2. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez miért fontos? Rendszeres, gyakori (normális) szexuális életben úgyis bele esnek azok a napok is. Ha meg alig szexeltek, hogy úgy kell raporogni eroltetve azokra a napokra, akkor meg nem jó ötlet a gyerek vállalás.
ápr. 2. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak van aki nem évekig akar ettel szórakozni pl.,lh teszt nem mundenkinek jelez, nekem 2nőgyógyász is mondta nem javasolja, nem szereti mivel nem mindenkinél jelez.Raláadasul van olyan eset, betegség ahol folyamatosan pozitív az lh teszt.
jún. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!