Ciklus 24.napján vagyok. Csillogó nyák folyás illetve jobb oldali petefészek fájdalom,görcs. A kalkulátor szerint a mensiig 5 nap van de amúgy eredetileg 8. Lehet beágyazódás? Tegnap hasmenésem is volt reggel úgy hogy nem ettem nem ittam semmit.
de miéééééééért?!
Ne keress ott is jeleket, ahol nincs.
A beágyazódásnak kb pont semmi jele nincs. max a beágyazódási vérzés, de ez is ritka.
7!
Beágyazódás (más)napján pozitív teszt. Kérlek mesélj még...
8-as
Hát nem muszáj hinned nekem. Nem tudom mikor volt a beágyazódás pontosan. De pozitív lh teszt csütörtökön volt. És következő hét vasárnap egy nagyon halvány tesztem volt. Azt hittem szellemcsík. Majd hétfőn egy egyértelmű de halvány csík.
Sőt első babámmal 21. Napi vérvételem alacsony progeszteron. Amiből lehetett látni, hogy nincsen peteérésem. Ez volt szerdán. Majd következő héten szombaton szintén halvány pozitív lett. Gondolom másnap volt a peteérésem. Amúgy akármilyen hihetetlen de a nők 84%-nak 8-10 dpo-n történik a beágyazódás. Nem tudom azt éreztem e de eléggé gyanús volt utána a pozitív teszt. Megjegyzem a második még nem tudom élő terhesség e, még korán vagyok. Remélem minden okés lesz. (10-es tesztek voltak amúgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!