Ki vár még babára? Hogy áll a próbálkozás? Ki hanyadik ciklus napon van? Hanyadik próbálkozós hónap?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!
Én 10. cilkusnap, 8. próbálkozós hónap. Ma egy 20x20 tüszőt láttak. Orvos szerint túl nagy, túl korán. Szerintetek?
máj. 27. 21:14
52/58 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem sikerült azóta se, most vagyok a 8. dpo. Hátha most.
júl. 4. 10:23
53/58 anonim válasza:
#11 vagyok. Szurkolok nektek! Én ebben a hónapban végre pozit teszteltem màr közel 2 hete, azonban ma elkezdtem barnázni:( délután megyek orvoshoz.
54/58 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Sajnos ismét negatív, de majd hátha augusztus. Mi volt a dokinál? Remelem a progeszteron megoldja. :)
júl. 16. 17:27
55/58 anonim válasza:
Úgy legyen, drukkolok!
Nem tudjuk a vérzés okát sajnos. Kaptam progeszteront, még csak petezsákot és szikhólyagot látott. 2 hét múlva kell menni, akkor màr kellene, hogy legyen szívműködés. Remélem nem megy el addig a baba! 🙏🏻
56/58 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok Nektek! 🤞🏻🤞🏻
júl. 17. 10:20
57/58 anonim válasza:
Mi a párommal most novemberben kezdtük élesben..augusztusban és októberben voltunk még együtt védekezés nélkül, akkor nem sikerült. Ma vagyok a 23.ciklusnapon. Tegnap volt egy kevés barnás valami a WC papíron. Eddig ilyen nem volt, illetve amikor volt egyre erősödött, majd megjött. December elejére nem várom.
58/58 A kérdező kommentje:
Nekem akkor júliusban sikerült, augusztusban lett pozitív a teszt. Mát a 20. héten vagyunk. :)
ma 11:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!