Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár még babára? Hogy áll a...

Ki vár még babára? Hogy áll a próbálkozás? Ki hanyadik ciklus napon van? Hanyadik próbálkozós hónap?

Figyelt kérdés

Izguljunk együtt!

Én 10. cilkusnap, 8. próbálkozós hónap. Ma egy 20x20 tüszőt láttak. Orvos szerint túl nagy, túl korán. Szerintetek?

máj. 27. 21:14
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Igen ez a 3.probálkozós hónap. Reggel a teszt pozitív lett 😁😍 Igaz halvány de egyértelműen pozitív 😁 Nem élem még bele magam de már a tesztnek is örülök 😁

9#

máj. 30. 07:48
 22/58 A kérdező kommentje:

#9 Jajj de jó!!! Tudsz képet feltölteni? (Persze csak, ha szeretnéd. :) )

Nagyon halkan gratulálok! :)

Nekem még csak a 1. dpo 🙈 Kicsit várni kell 😀

máj. 30. 10:36
 23/58 anonim ***** válasza:

[link]

Köszönöm szépen 🥰

Azért annyira nem halvány de aggaszt hogy elég vékony a csík 🤔

Remélem neked is sikeres ciklusod lesz😊🤞🏻

9#

máj. 30. 11:23
 24/58 A kérdező kommentje:
#9 Szerintem itt nincs kérdés! :) Egyértelműen pozi! :) És tök jó, hogy ilyen tesztet csináltál, engem pl. a predi már többször átvert. Ha kibírod csinálj két nap múlva és már tuti erősödik :) Lehet holnap is! Köszi a drukkot! :)
máj. 30. 12:10
 25/58 anonim ***** válasza:

Holnap reggel újra tesztelek remélem erősödik😁 majd írok😊

9#

máj. 30. 13:25
 26/58 anonim ***** válasza:

Mindenképp ismételj,mert nekem ilyen vékony csíknál hibás volt a teszt,és előtte nap nekem is full negatív volt,másnap kijött ilyen erősen,de nagyon vékony vonalban.

Remélem neked pozi lesz a következő is,és nem jársz úgy,mint én.

máj. 30. 18:44
 27/58 anonim ***** válasza:
26# Sajnálom hogy így jártál.Köszönöm szépen a tájékoztatást bízok benne hogy holnap is ilyen lesz 😊
máj. 30. 18:52
 28/58 anonim ***** válasza:

Hibás a teszt,nekem is volt ilyen az OneSteppel. Egyértelmű.

Másnap full negatívat teszteltem.

Ez nem a legjobb teszt.

máj. 30. 19:11
 29/58 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinálj egy másikat!
máj. 30. 19:14
 30/58 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen nektek is reggel mindenképpen csinálok még egy tesztet de sajnos csak ez van itthon jelenleg. :/
máj. 30. 19:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!