Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár még babára? Hogy áll a...

Ki vár még babára? Hogy áll a próbálkozás? Ki hanyadik ciklus napon van? Hanyadik próbálkozós hónap?

Figyelt kérdés

Izguljunk együtt!

Én 10. cilkusnap, 8. próbálkozós hónap. Ma egy 20x20 tüszőt láttak. Orvos szerint túl nagy, túl korán. Szerintetek?

máj. 27. 21:14
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Szerintem ennyire erős nem lehet a második csík, ha hibás. De tényleg próbáld meg másikkal is. :) 🤞🏻
máj. 31. 12:12
 42/58 anonim ***** válasza:

Terhességi teszt-Babára várva fb csopi,tedd oda ki esetleg.

Ha halvány,akkor is vastag halványan kellene ott lennie. És neked is előtte nap teljesen negatív volt.

Nem is teljesen jó helyen van.

máj. 31. 12:15
 43/58 anonim ***** válasza:

Én egy másik fajtával csinálnék,ilyen vékony vonalat soha nem láttam. Halványat igen,de azok is vastag halvány vonalak voltak. Mintha elázott is lenne kissé.

Mindenképp predi vagy facelle!

máj. 31. 14:21
 44/58 anonim ***** válasza:
Sziasztok, #11es vagyok. Ma 10.dpo, reggeli teszt totál negatív, nem is értem, miért csináltam ilyen hamar. Még reménykedek..
máj. 31. 19:26
 45/58 A kérdező kommentje:
#11 Ez még nagyon korai volt, nincs még semmi veszve! Ha kibírod 12. dpo előtt ne tesztelj! Hajrá! 🤞🏻
máj. 31. 21:41
 46/58 A kérdező kommentje:

#9 Sikerült egy másikfajta tesztet venni?

#11 Azóta teszteltél?

jún. 2. 09:44
 47/58 anonim ***** válasza:

Igen sikerült tegnap este csináltam egy predit ilyen lett.

[link]

9#

jún. 3. 13:06
 48/58 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Halkan megy a gratula! Én gondoltam, hogy nem hibás a teszt! :)
jún. 3. 13:47
 49/58 anonim ***** válasza:
#11 igen, holnapra nem várom kb, de nem szabályosak teljesen a ciklusaim. Mai tesztem is negatív, így ez a hónap sem sikerült sajnos. Tudom, hogy még csak 3 hónap, de kezdem feladni..
jún. 3. 21:23
 50/58 A kérdező kommentje:
#11 nehéz így is, legjobb lenne mindenkinek egyből sikerülne, amikor szeretné 🙈 Már én is nagyon “türelmetlen” vagyok. Egy hét múlva tudok tesztelni. Esetleg pénteken leghamarabb..
jún. 3. 21:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!