Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár még babára? Hogy áll a...

Ki vár még babára? Hogy áll a próbálkozás? Ki hanyadik ciklus napon van? Hanyadik próbálkozós hónap?

Figyelt kérdés

Izguljunk együtt!

Én 10. cilkusnap, 8. próbálkozós hónap. Ma egy 20x20 tüszőt láttak. Orvos szerint túl nagy, túl korán. Szerintetek?

máj. 27. 21:14
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Harmadik próbálkozós hónapunk, kb. 7.dpo-n lehetek. Semmi tünetet nem érzek egyelőre, de hátha sikerült. Drukkolok nektek!
máj. 28. 12:24
 12/58 A kérdező kommentje:
#11 Köszi! Neked is megy a drukk! :) Nem feltétlenül kell érezned még semmit. Szurkolok! Mikor tesztelsz?
máj. 28. 13:11
 13/58 anonim ***** válasza:
Előző hónapokban már a 10.dpon teszteltem, de borzasztó csalódás volt a negatív teszt. Úgyhogy úgy döntöttem, most kivárom a 14.napot :D nehéz nem elkeseredni ha az ember lányát csupa olyanok veszik körbe, akiknek szinte mind elsőre sikerült.
máj. 28. 22:02
 14/58 A kérdező kommentje:

Szerintem már a 12. dpo is mutatja, de a 14 a tuti :)

Az én barátnőimnek is elég volt csak rágondolni és sikerült nekik. 🤷🏻‍♀️

máj. 29. 00:18
 15/58 A kérdező kommentje:
#9 Sikerült tesztelni? 🙈
máj. 29. 12:29
 16/58 anonim ***** válasza:

Sajnos csak délután-este tudok mert ma érkezett meg a rendelt teszt a csomag automatába ami nem a lakhelyemen van így délután megyek érte. Írok majd hogy mi lett az eredmény. Bár nem tudom hogy így a 12.dpon délutáni-esti vizeletből mennyire lenne valós. De holnap reggel is mindenképpen tesztelek majd.

9#

máj. 29. 13:27
 17/58 A kérdező kommentje:
Szurkolok! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
máj. 29. 13:54
 18/58 anonim ***** válasza:
Igen teszteltem full negatív:/ holnap reggel még csinálok egy tesztet de kezdem elengedni ezt a hónapot is 🥺
máj. 29. 21:40
 19/58 anonim ***** válasza:
9#es voltam
máj. 29. 21:41
 20/58 A kérdező kommentje:

Ohh sajnálom :( Ez volt a 3. hónap? Reggel még azért nézd meg, utána meg ha mégis úgy alakul, hogy nem jön meg.

máj. 29. 22:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!