Hogyan lehet elengedni és nem rágörcsölni? Egyáltalán mi számít rágörcsölésnek?
Rágörcsölés az amikor minden hónapban azon agyalsz, hogy megfogant-e, jókor voltatok együtt, miért nem sikerül és menstruáció körül folyton teszteket csinálsz. Sokszor időzitett együttlétek, hogy na ma mindenképp kell szexelni és még sorólhatnám.
Elengedés az amikor nem foglalkozol ezekkel. Mi 2,5 évig próbálkoztunk a 2. babával. Aztán feladtam, kértem időpontot orvoshoz gyógyszerírásra, mert már nem akartam ezt a lelkiterhet. Az orvoshoz már a terhességgel érkeztem, mert abban a hónapban fogant meg amikor teljesen elengedtem fejben.
Ez a lehető legrosszabb tanács amit valaki adhat.
Pl mint én, évek óta nem sikerült. Hogy lehetne elengedni?
Vagy amikor lombikra jártunk? Pontosan adni a szurikat, ultrahangra járni. Vagy leszíváskor, beültetéskor kellene elengedni? Nem sikerült elengedni. A tesztelés előtti héten már minden tudsz csak elengedni nem. Minden gondolatod azon forog vajon sikerült e?
Szerintem kell adni magunknak egy időt ami szerinted belefér neked. Van akinek 1 év másnak 3. Attól is függ hány éves vagy. Ha 35 akkor fél év mert megy az idő. Ha 25 akkor adhatsz több időt magadnak.
És ha nem sikerül akkor nem elkeseredni hanem keresni egy jó meddőségit és menni utána, csinálni amit mondanak.
De nem kell soha elengedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!