Ki hányadik DPO-nál tart?
Éreztek esetleg valamit?
Én hetedik napon járok de sok mindent nem érzek..

Szia en a 11.dpon vagyok
Nekem nagyon fajnak a melleim es erzekenyek is. 8.dpon a baloldalamon eros belenyilalast ereztem a mehembe. Eleg kellemetlen volt
Pici derek fajast is erzek
9-10 dpon csinaltam tesztet es mintha lattam volna rajta valamit de mivel a parom nem latott rajta semmit igy negativnak fogadtam el. Nem sok remenyt fuzok mar ehez a honaphoz. Tudom meg van ido hogy esetleg pozitiv legyen de jobb igy talan kevesebb a csalodas
Neked viszont drukkolok
Én ovuláció után 2-3 napig éreztem kis szúrkálást illetve tegnap este volt élesebb de az rövid ideig tartott.
Picit fáj a mellem a derekam viszont nagyon..persze ez lehet attól is,hogy megjön..
Mikor tervezel újra tesztelni?
Köszönöm, én js drukkolok neked! Még bármi lehet

Ma is akartam tesztelni de nem tudom inkabb szerintem varok vasarnapig.
Nekem a 8. napon levo fajdalom nem szurkalasnak mondanam hanem egy eros fajdalomnak es ha mozogtam megjobban fajt kb 1 percig ha tartott. Ilyen meg nem volt
Azota is erzek neha neha szurkalodasokat de mindig ugyan abban a pontban
Egyepkent az ovulacio utan en is ereztem egy pici szurkalast de az lehet attol is hogy a mehunk felkeszul a megtermekenyitett petesejtre(ha van)

A tegnapi az nekem is sokkal erőteljesebb volt, pont mondtam a páromnak,hogy álljunk meg egy kicsit mert szívem szerint összegörnyedtem volna.
Nagyon remelem☺️
De nekem a tesztelés még elég sokára van

Drukkolok neked hogy ossze jojjon :)
En turelmetlen vagyok nagyon pedig megfogadtam hogy ebben a honapban legalabb 12-13dpo ig varok hat nem sikerult mindig latom hogy masok akar mar 9-10dpon is pzitivat tesztelnek es ugy vagyok vele en is biztos latok mar rajta valamit ha sikerult. Hat nem. Es utana nehez elhinni hogy meg valtozhat 😅 igaz no name teszttel teszteltem amit az internetrol rendeltem. Ha te biztosra akarsz menni legalabb a 12dpot vard ki szerintem 😊
A tobbieknek szinten drukkolok
#6 van valami tuneted?
Amugy #1 es voltam

Drukkolok mindenkinek!
Majd írjatok hogy vagytok, mi van veletek😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!