Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hányadik DPO-nál tart?

Ki hányadik DPO-nál tart?

Figyelt kérdés

Éreztek esetleg valamit?

Én hetedik napon járok de sok mindent nem érzek..

tegnapelőtt 06:52
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Szia en a 11.dpon vagyok

Nekem nagyon fajnak a melleim es erzekenyek is. 8.dpon a baloldalamon eros belenyilalast ereztem a mehembe. Eleg kellemetlen volt

Pici derek fajast is erzek

9-10 dpon csinaltam tesztet es mintha lattam volna rajta valamit de mivel a parom nem latott rajta semmit igy negativnak fogadtam el. Nem sok remenyt fuzok mar ehez a honaphoz. Tudom meg van ido hogy esetleg pozitiv legyen de jobb igy talan kevesebb a csalodas

Neked viszont drukkolok

tegnapelőtt 07:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Én ovuláció után 2-3 napig éreztem kis szúrkálást illetve tegnap este volt élesebb de az rövid ideig tartott.

Picit fáj a mellem a derekam viszont nagyon..persze ez lehet attól is,hogy megjön..

Mikor tervezel újra tesztelni?

Köszönöm, én js drukkolok neked! Még bármi lehet

tegnapelőtt 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Ma is akartam tesztelni de nem tudom inkabb szerintem varok vasarnapig.

Nekem a 8. napon levo fajdalom nem szurkalasnak mondanam hanem egy eros fajdalomnak es ha mozogtam megjobban fajt kb 1 percig ha tartott. Ilyen meg nem volt

Azota is erzek neha neha szurkalodasokat de mindig ugyan abban a pontban

Egyepkent az ovulacio utan en is ereztem egy pici szurkalast de az lehet attol is hogy a mehunk felkeszul a megtermekenyitett petesejtre(ha van)

tegnapelőtt 07:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyebkent ha tegnap ereztel erosebb fajdalmat az szerintem eleg jo jel lehet beagyazodas is
tegnapelőtt 07:52
 5/10 A kérdező kommentje:

A tegnapi az nekem is sokkal erőteljesebb volt, pont mondtam a páromnak,hogy álljunk meg egy kicsit mert szívem szerint összegörnyedtem volna.

Nagyon remelem☺️

De nekem a tesztelés még elég sokára van

tegnapelőtt 07:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 10 dpo-n vagyok, a reggeli tesztem negatív. Fél éve próbálkozunk, hogy sikerüljön a kistesó.
tegnapelőtt 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Én most vagyok ovunál, remélem ez a hónap pozitív lesz
tegnapelőtt 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked hogy ossze jojjon :)

En turelmetlen vagyok nagyon pedig megfogadtam hogy ebben a honapban legalabb 12-13dpo ig varok hat nem sikerult mindig latom hogy masok akar mar 9-10dpon is pzitivat tesztelnek es ugy vagyok vele en is biztos latok mar rajta valamit ha sikerult. Hat nem. Es utana nehez elhinni hogy meg valtozhat 😅 igaz no name teszttel teszteltem amit az internetrol rendeltem. Ha te biztosra akarsz menni legalabb a 12dpot vard ki szerintem 😊

A tobbieknek szinten drukkolok

#6 van valami tuneted?

Amugy #1 es voltam

tegnapelőtt 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 11dponál tartok ma reggel éreztem reggel egy erősebb szúrást a méhemnél, tegnap csináltam egy tesztet negatív, bár lehet az is baj hogy délután teszteltem de olyan türelmetlen vagyok :)
tegnapelőtt 14:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Drukkolok mindenkinek!

Majd írjatok hogy vagytok, mi van veletek😊

tegnapelőtt 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!