Lehet valami baj van?
Figyelt kérdés
10dpo.-nál tartok jelenleg, ma reggel ahogy kimentem mosdóba ilyen szúró nyomást éreztem pisilés közbe jobb oldalt leginkább és utána nagyon sok folyás megindult…bocsánat hogy ezt így leírtam, de hátha valaki másnak is volt hasonló….azóta is, ha befeszül egy kicsit a hasam érzem azt a fájdalmat.tegnapelőtt 06:06
1/10 A kérdező kommentje:
Valakinek volt hasonló ? Be vagyok pánikolva….
tegnapelőtt 06:16
2/10 anonim 

válasza:

Mitől vagy bepánikolva? A folyástól? Még sosem volt? Nem értem. Nem gondolom, hogy baj lenne...
3/10 A kérdező kommentje:
Félek, hogy ez a fájás amit éreztem reggel nem jó jel :( de mostanra már elmúlt egyáltalán nem érzek már semmit, és attól a sok folyástól ami utána jött megijedtem
tegnapelőtt 07:32
4/10 anonim 

válasza:

Ilyenkor jut mindig eszembe, hogy a gyerekvállalást bizonyos értelmi és tudásszinthez kellene kötni. Aki ennyire alapvetö dolgokkal sincs tisztában, annak nagyon nem kellene gyereket vállalnia.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak egy normális kérdést tettem fel, nem tapasztaltam még ilyet, és hátha más igen és kapnék egy pár megnyugtató szót és nem alázást. Soha nem voltam még terhes….de köszönöm az építő jellegű választ utolsó!
tegnapelőtt 08:12
6/10 anonim 

válasza:

A kérdésedből nem derül ki mitől félsz...terhességtöl, vagy mensitől, vagy valqmi fertőzéstől?
Nekem ilyen, amit leírtál soha nem volt...4-szer voltam terhes, ebből kettő veszteség.
Se mensinél se babánál. Viszont fertőzésem sem volt még soha így én arra tippelnék, ha a fájdalom újra jelentkezik.
Alapvetően nem tűnik semmi extrának amit leírtál.
7/10 A kérdező kommentje:
Leginkább egy fertőzés miatt félek, bár nem tartom ezt a részét valószínűnek, egy felfázás meg nem ilyen, vagyis hát éreztem már olyat…a mensit nem várom március 10-12 között.
tegnapelőtt 08:42
8/10 anonim 

válasza:

Tudod ez mitől van? Hogy gondolom elkezdtétek a babatervezést vagy egy ideje rajta vagytok és jobban odafigyelsz minden apróságra. 8 hónapja szültem, jelenleg fogamzásgátlót szedek, mégis nem egyszer van ilyen hogy erős szúrkálást érzek, sőt van durva folyásom is, mintha kb bepisiltem volna. Mielőtt terhes lettem is voltak sokszor olyan tüneteim, hogy simán azt gondoltam hogy na ebből baba lesz. Aztán képzeld el, mikor nem foglalkoztam egyáltalán a témával mert volt ezer más dolgom, csak annyi tűnt fel, hogy hoppá, már meg kellett volna jönnie. Csináltam egy tesztet és pozitív lett. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy felesleges ilyen tüneteket figyelgetni magadon, mert bármitől lehet
9/10 A kérdező kommentje:
Ez eddig a legjobb amit olvastam köszönöm szépen 8-as! :) akkor nem gondolkodom ilyesmin hogy beágyazódás lehet vagy fertőzés….csak türelem aztán vagy késik vagy nem a mensi ;)
tegnapelőtt 09:00
10/10 anonim 

válasza:

Igazán nincs mit, nekünk több év után sikerült a baba, hidd el az elején én is minden furcsaságnál reménykedtem, aztán jött a csalódás a menstruációnál vagy a negatív tesztnél :) Szóval lehet sablonon ez az “engedd el” szöveg, de a legjobb amit tehetsz. Na nem feltétlenül azért mert akkor előbb jön a baba, de legalább nem őrülsz bele a várakozásba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!