Ugye megint nem sikerült? Most már tényleg kezdek kétségbe esni.
2010. okt. 27. 08:13
11/11 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy és gratulálok, örülök, hogy nektek sikerült:) Próbálok nem görcsölni rajta, eddig nem is aggódtam. De egy év alatt már annyi mindent kipróbáltunk, hogy most már feladom. Már ebben a hónapban sem akartam ovutesztet venni, de az utolsó pillanatban csak vettem. Teljesen ki voltam akadva, hogy nem tudtam mikor van ovum. Csak tudod nehéz úgy, hogy a ciklusaim is elég változó hosszúságúak, ráadásul én is és a férjem is műszakban dolgozunk, így nehéz megoldani a kétnaponta együttléteket:( Ráadásul van már egy kisfiunk, ami ilyenkor nem mindig előnyös. (félre ne értse valaki, imádom a fiam és örülök, hogy ő van nekünk, csak hiába vagyunk itthon egyszerre délután a gyerek mellett nem sok esély van)Így van hogy egy hétig nem is nagyon találkozunk. Majd megpróbálok nem gondolni mindig a témára, csak tudnám apának hogy fogom megmondani, hogy ez a hónap sem sikerült. Már a múlt hónapban is teljesen kiakadt. Talán ettől még idegesebb vagyok, mint attól hogy meg fog jönni. Na nem kesergek tovább, köszönöm mindenkinek a segítséget és a biztatást.
2010. okt. 27. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!