Kétségbe vagyok esve. Kinek sikerült "vastag" méhnyálkahártya ellenére teherbeesni?
A 10. ciklusnapon már 12 mm körül van a méhnyálkahártyám (Closti kúra mellett).
Ez a beágyazódás idejére lehet, hogy alkalmatlan lesz vastagsága miatt...?
Szia! Én egy 22 hetes kismama vagyok. Másfél évig kezeltek provera és closty kúrával, olyannyira hogy utóbbiból 3*2-őt kellett szednem egy hétig, de attól már fájt a fejem és émelyegtem, így a 2*2-es adag vált be. Teli van/volt cisztával a petefészkem és nekem is meg volt vastagodva a méhnyálkahártyám. Orvosom megkérdeztem érdemes e védekezni (még nem akartam picit, mivel nem volt megfelelően biztos párkapcsolatom), azt mondta szinte nincs esély arra, hogy műtét nélkül babám legyen. Márciusra voltam kiírva, hogy műtenek, de január végére kiderült, hogy 3-4 hetes várandós anyukajelölt vagyok.:
) Persze mindennek ellenére mérhetetlenül örülök a picúrnak és azt javaslom soha ne ess kétségbe! Látod itt vagyok élő példa, azt mondták nem lehet (95%) és tessék!:)
Üdv.: egy boldog kismama
Ez jó példa arra, hogy a dokik sem Istenek...
Bármit mondanak a természet tudja a dolgát!
Fel a fejjel! Pozitív gondolkodás és minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!