Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves fiú vagyok és még...

19 éves fiú vagyok és még szűz, a baráti társaságomban egyre többen élnek szexuális életet, nekem eddig ez nem sikerült. És kezdek kétségbe esni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igaz, van barátnőm, de ő nem áll még erre készen, megcsalni meg nem szeretném! Vagy jobb lenne??

Hogy tudnék felszedni egy lányt csak egy éjszakára?

2009. júl. 23. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
neked fontosabb az, hogy te is villoghass a többiek előtt, hogy igen én szexelek, mint az, hogy a barátnőddel veszítsd el, akit állítólag szeretsz?!...milyen szerelem az ilyen? ha igazán szeretnéd meg sem fordulna a fejedben egy éjszakára összeszedni egy idegen lányt és megdugni...
2009. júl. 23. 13:41
 2/11 anonim válasza:
43%
elmész egy örömlányhoz
2009. júl. 23. 13:42
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

az elsőnek igaza van.

de ha mégis úgy érzed h.ez neked szorongást okoz,a 2.válaszoló megoldása is elfogadható.ezért le fognak pontozni,de nem baj...

az örömlánynál szorongásmentesen,kötelezettség+bizonyítási vágy nélkül,túlesel a tűzkeresztségen,tanulhatsz is 1-2 dolgot.persze a barátnődnek nem kell megtudnia.ez csak neked egy jó tapasztalat.

20/L vagyok,lehet magam ellen is beszélek,de én ezt nem tartom olyan szörnyű dolognak.persze csak akkor tedd meg,ha ez megnyiugtat, feloldja a benned levő gátlást.így a barátnőddel való 1.alkalomtól se kell rettegned.

amúgy tényleg nem kéne ezen izgulnod,ne parázz attól h.te még nem vagy túl rajta.a fenti megoldást csak végső esetben használd.

várom a kötekedős kommenteket.

2009. júl. 23. 13:50
 4/11 anonim válasza:
83%

Csatlakoznék az elsö véleményhez.Próbáld meg rávezetni a bnödet. Nem kell durván, inkább simogasd ott ahol tudod hogy neki jól esik. Nem kell rögtön sexelnetek. Okozz örömet neki. És akkor majd ö is ráérez a dolgokra. Mutasd meg neki hogy jó dolog. Ha keresel magadnak egy ribancot akk sem lesz jobb. Az amugy is csak puszta sex lenne. A b.nöddel viszont ha egymásra figyeltek akk az még gyönyörübb érzés lesz mint ha csak dugnád a csajt.

Sok sikert;)

2009. júl. 23. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Figyelj azt hiszem ha szereted a barátnődet akkor kitudod várni hogy ő is akarja! Egyébként mennyi idős a barátnőd? H a már van 16 akkor semmi vész nem sokkára ő is akarni fogja! Egyébként a lányoknak kell az ösztönzés, de csak módjával semmi erőltetés! Hidd el ezt tapasztalatból mondom!
2009. júl. 23. 14:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Szeretem nagyon, eddig ő az akibe szerelmes is vagyok!

Szóval, megcsalni nem szeretni, szexért fizetni elvi alapból nem fizetek.

Amúgy, igen most lett 17 éves!

Akkor, ezek szerint nincs baj, és nem kell még aggódnom!:)

Köszönöm a válaszokat!

Aki szeretne még hozzá fűzni szívesen elolvasom!

2009. júl. 23. 14:29
 7/11 anonim válasza:
90%

van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe

amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben

ha igazán szeretnéd a barátnődet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra

te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, főleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond

a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell

ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok

2009. júl. 23. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

"amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben"

Vicces és szánalmas, de ha belegondolsz, hasznos is, mert a világ ettől működik. Ha nem lenne annyi ember, aki folyton másokhoz méri magát és nem akar "lemaradni", akkor a gazdaság sokkal kevésbé pörögne, mert az emberek nem akarnának mindig új autót/telefont/szgépet/házat.

2009. júl. 23. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha azért akarsz szexelni, mert ciki szűznek lenni, az már rég rossz. Inkább annak örülj, hogy van egy aranyos kedves barátnőd, akiben megbízhatsz és mindig számíthatsz. Majd a szexnek is eljön az ideje.
2009. júl. 23. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Sztem is azt becsüld meg, hogy van már ennyi idősen sikerült kialakítanod egy szép, harmonikus kapcsolatot. ilyenre szert tenni ugyanis sokkal de sokkal nehezebb, mint kósza dugásokhoz partnert keresni. ezzel azt akarom csak mondani, hogy a haverjaid lehet, hogy rendszeresen szexelnek, de melyikük mondhatja el magáról, hogy komoly párkapcsolata van?

23 L

2009. júl. 23. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!