Sikerült valakinek a terhességet valahogy "beprogramálni"?
Második gyereket szeretnénk, de ha lehetne választani, tavasszal vagy nyáron szeretnék szülni. Augusztus óta próbálkozunk, eddig nem jött össze sajnos. Nem tudom, hogy akkor most "felfüggesszük-e" és védekezzünk néhány hónapig, vagy próbálkozzunk tovább? A gond csak az, hogy már fiatalabb nem leszek, 35 vagyok 🙃
Ti mit tennétek?
Mi is ezt terveztük... aztán ember tervez, isten végez...
Míg az első gyerek az első hónapban összejött, akit nem "terveztünk" hogy mikor jöjjön. Addig a 2.nál szerettük volna, ha 2 év lenne köztük, ugyan úgy tavasz.
Aha, rohadtul nem így alakult :D
4hónap alatt lettem terhes, el is vetéltem. Utána kellett még 3 hónap mire megfogant a kicsi. Így lett egy "tavaszra tervezett szeptember végi" babánk.
Szóval nem, rohadtul nem terveznék újra :D
35 évesen már ne akarj programozni, örülj ha sikerül természetes úton.
Először mi is azért vártunk a próbálkozással, mert 2020-ban belengették hogy majd 100% lesz a CSED. Na a pár hónap várakozásból 3 év lett, egy lombikkal és egy műtéttel fűszerezve, most a 100%-os csedem sokkal kevesebbet ér mint a 2020-as 70%-os ért volna. (És én csak 27 éves voltam, nem 35...)
#8 pedig hidd el kevésbé depis a hideg hónapokban otthon lenni egy újszülöttel, mint akkor amikor mindenki nyaral, strandol te meg 40 hetesen szenvedsz a melegtől, szülés után meg otthon vérzel és örülsz ha wc-ig el tudsz menni.
Novemberi gyerekem van, mai fejemmel ha választhatnék is ezt választanám, ha csak a szülés körüli időszakot nézzük.
világ életemben májusi gyereket szerettem volna, nincs különösebb oka, az az 5. hónap és nekem az a kedvenc számom :D
3. gyerekemet várom és 2 januárban 1 februárban fogant :D
akárhogy számoljuk, nem májusiak :D
különben az első egy próbálkozásból sikerült, még matekozni sem volt időm, már nem jött meg
2.kal júniusban álltunk neki próbálkozni, ő sikerült februárban, addig semmi
egy angyalka: ő megszakításos "védekezés" mellett fogant, de nem maradt velünk november elején. januárban akartunk nekiállni próbálkozni
3. február első napjaiban fogant. igazából gondoltam majd megint hónapok kellenek míg összejön, mint a 2.gyereknél, így álljunk neki "időben"
szóval jelenleg egyik gyerekem sem akkor születik, amikorra "terveztem" volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!