Sikerült valakinek a terhességet valahogy "beprogramálni"?
Második gyereket szeretnénk, de ha lehetne választani, tavasszal vagy nyáron szeretnék szülni. Augusztus óta próbálkozunk, eddig nem jött össze sajnos. Nem tudom, hogy akkor most "felfüggesszük-e" és védekezzünk néhány hónapig, vagy próbálkozzunk tovább? A gond csak az, hogy már fiatalabb nem leszek, 35 vagyok 🙃
Ti mit tennétek?
18-19, szerintem ti nem tudtok értemezően olvasni. Én azt írtam első alkalommal is, hogy 35 évesen biztos nem függeszteném fel.
És szerintem sehol nem láttok az írásomban olyat, hogy én ügyesnek érzem magam emiatt. Pont hogy nagyon meglepődtünk és örültünk mert tudom, hogy milyen sok probléma felmerülhet. (Hozzáteszem nekem is van EÜ problémám) Viszont arról én egyáltalán nem tehetek (sem senki, akinek gyorsan sikerül), hogy valakinek sokat kell küzdenie érte. egy csepp bántót nem írtam, sőt szoba sem hoztam a témát mert tudom, milyen nehéz sokaknak ez.
Egyszerűen válaszoltam a kérdezőnek. Nem pedig a többi hozzászóló kedvére.
Ettől függetlenül nem kellene a másikat bántani, mert neki sikerült. Gondolkodjatok inkább el ti, hogy ezzel semmivel sem lesztek előrébb a saját életetekben.
#21, ez nem neked szól, itt inkább rólam van szó, hogy miért is fordul meg ilyesmi a fejembe ennyi idősen 🙃 mellesleg jogos 🤷
Köszönöm a linket, bár kissé pofon vágott, de nagyon hasznos
Tervben volt amúgy is, hogy orvoshoz fordulok, de most már elszánt vagyok.
Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, egy személyeskedőn kívül mindenkit felpontoztam 🤗
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!