Van meg valaki 8dpo-n? đ
Figyelt kérdés
hogy vagytok? Mit ereztek? Vannak tunetek? Miota probalkoztok? Izguljunk egyutt đ2024. febr. 21. 08:20
51/56 anonim vĂĄlasza:
HĂĄt most elkaptam a kislĂĄnyomtĂłl vmi vĂrust. Tegnap este reggelig hĂĄnytam Ă©s ment is a hasam. Szval nagyon szarul vagyok.. :/ RemĂ©lem jobban leszĂŒnk a napokban.. Ă©s te?
52/56 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Gyogyulast kivanok!
Nekem van a mellerzekenyseg es etvagytalansag,meg ejjel tobbszor felebredek. Ennyi. Kivancsi vagyok mikor ut beđ
Neked mar van tapasztalatod, mikor utottek be a tunetek nalad? đ
2024. febr. 27. 08:22
53/56 anonim vĂĄlasza:
Nekem 5-6 hetesen, hĂĄnyinger reggel 11-ig. SzagoktĂłl Ă©melyegtem, mĂĄs Ăzt Ă©reztem a kedvenc kajĂĄimon. EgĂ©sznap aludtam volna. :)
54/56 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Kozbe szamolgattam.most vagyok a ciklusom 36dik napjan tehata 5het+1napos lennek a nogyo szerint đ de az ovum keson volt, a 22dik nap ugyhogy szerintem valojaban egy hetet simman levehetek, tuti nem lesz jovo heten szivhang meg đ
akkor jovo heten szamithatok a tunetekre( ha lesznek đ )
2024. febr. 27. 08:53
55/56 anonim vĂĄlasza:
Ăn is jovĆhĂ©t kedden megyek UH-ra, akkor leszek 5 hetes. Szerintem nĂĄlam sem lesz szĂvhang. 1 hĂ©t utĂĄn sztem.megint mehetek :) Nembaj, csak.minden rendben legyen vele â€ïž
56/56 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Igenđđ» mindegy mikor csak rendben legyenek đ
2024. febr. 27. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!