Van meg valaki 8dpo-n? đ
Szerintem 10diken lehetsz. 14diken lehetett akkor az ovud es 15dike az elso nap. Csak egy nappal vagy lemaradva đ
milyen jo,meghoztuk egymas szerencsejetđ
Sajnos nem tudom đ en erdelyi vagyok, itt nincs olyan marka. en most reggel a clearblueval konfirmaltam de tobbet nem tesztelek ezzel mert draga. Ezutan a livsane markat fogom hasznalni, azt hiszem az kaphato ott is.
Ha tudsz csinalj este is egyet hanem reggel. Nagyon kivancsi vagyok đ
Hat igen. Ha 12dpon egy 10est teszt negativ akkor tenyleg
De ha ma halvanyan de ott derengett akkor hetfo reggel mar szep lathato kell legyen đđ»
#1 vagyok
Ma vĂĄratlanul, minden elĆjel nĂ©lkĂŒl a 16.ciklusnapon megjött elĂ©g durvĂĄn. Az lh tesztem azĂłta sem lett pozitĂvâŠ..(6.ciklusnap Ăłta tesztelekâŠ.)
De nektek gratulĂĄlok! Boldog babavĂĄrĂĄst! â€ïž
De jooo, akkor te se tudtal varni holnap reggelig. Ma reggel en is csinaltam egy olyat amit pentek este.muszaj volt megnyugodjak hogy erossodikđ
jovo heten meg tesztelek,lassam erossodik-e,ha minden ok akkor jovo hetvege fele felhivom a dokit.
Kedves 1-es nagyon sajnalom, maskor is volt meg ilyen? Eleg rosszul hangzik a 16dik nap. Decemberben nekem is rossz ciklusom volt,menzi elott egy bo hettel 4napot barnaztam,aztan a menzim is 6napot tartott es alig folydogalt(azt mondtak arra progeszteron hiany). De hogy fel idobe elontson...fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!