KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » TeherbeesĂ©s » Van meg valaki 8dpo-n? 😁

Van meg valaki 8dpo-n? 😁

Figyelt kérdés
hogy vagytok? Mit ereztek? Vannak tunetek? Miota probalkoztok? Izguljunk egyutt 😊

2024. febr. 21. 08:20
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** vĂĄlasza:
Nekem ultrahang követĂ©s volt. 13.ĂĄn adtam be a tĂŒszƑrepesztƑt. Ugye 24-36Ăłra a hatĂł ideje. SegĂ­tesz kiszĂĄmĂ­tani,hogy hanyadik dpo-n lehetek? :)
2024. febr. 24. 09:31
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 32/56 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Szerintem 10diken lehetsz. 14diken lehetett akkor az ovud es 15dike az elso nap. Csak egy nappal vagy lemaradva 😁

milyen jo,meghoztuk egymas szerencsejet😁

2024. febr. 24. 09:36
 33/56 anonim ***** vĂĄlasza:
Igen, Ă©n is Ă­gy szĂĄmoltam. Nagyon halovĂĄnyka a teszt, de remĂ©lem erƑsĂ”dik. :) Mit gondolsz a facelle kazettĂĄs tesztjĂ©rƑl? MegbĂ­zhatĂł, szokott szellem csĂ­kos lenni?
2024. febr. 24. 10:02
 34/56 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Sajnos nem tudom 😅 en erdelyi vagyok, itt nincs olyan marka. en most reggel a clearblueval konfirmaltam de tobbet nem tesztelek ezzel mert draga. Ezutan a livsane markat fogom hasznalni, azt hiszem az kaphato ott is.

Ha tudsz csinalj este is egyet hanem reggel. Nagyon kivancsi vagyok 😁

2024. febr. 24. 10:24
 35/56 anonim ***** vĂĄlasza:
MĂĄr nem fogok, csak hĂ©tfƑn. Akkor mĂĄr vmi jobb teszttel. IgazĂĄbĂłl szerintem ott is eldƑl, nem? 12.dpo-n ha negativ nem hiszem, hogy mĂĄr pozitĂ­v lesz belƑle.
2024. febr. 24. 10:30
 36/56 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Hat igen. Ha 12dpon egy 10est teszt negativ akkor tenyleg

De ha ma halvanyan de ott derengett akkor hetfo reggel mar szep lathato kell legyen đŸ™đŸ»

2024. febr. 24. 11:42
 37/56 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Szia csinĂĄltam ma dĂ©lutĂĄn egy predyt. EgyĂ©rtelmƱ pozitĂ­v. ❀ olyan boldog vagyok el sem hiszem :D remĂ©lem nem lesz semmi baj, Ă©s tovĂĄbb erƑsödik. Te mikor szeretnĂ©l elƑször dokihoz menni?
2024. febr. 25. 18:24
 38/56 NemFogodKitalĂĄlni ***** vĂĄlasza:

#1 vagyok

Ma vĂĄratlanul, minden elƑjel nĂ©lkĂŒl a 16.ciklusnapon megjött elĂ©g durvĂĄn. Az lh tesztem azĂłta sem lett pozitĂ­v
..(6.ciklusnap Ăłta tesztelek
.)

De nektek gratulĂĄlok! Boldog babavĂĄrĂĄst! ❀

2024. febr. 25. 18:30
 39/56 anonim ***** vĂĄlasza:
Azta nagyon sajnĂĄlom :( Ășj hĂłnap, Ășj lehetƑsĂ©g. KĂ­vĂĄnom minĂ©l hamarabb babĂĄs legyĂ©l. ❀
2024. febr. 25. 19:11
 40/56 A kĂ©rdezƑ kommentje:

De jooo, akkor te se tudtal varni holnap reggelig. Ma reggel en is csinaltam egy olyat amit pentek este.muszaj volt megnyugodjak hogy erossodik😁

[link]

jovo heten meg tesztelek,lassam erossodik-e,ha minden ok akkor jovo hetvege fele felhivom a dokit.

Kedves 1-es nagyon sajnalom, maskor is volt meg ilyen? Eleg rosszul hangzik a 16dik nap. Decemberben nekem is rossz ciklusom volt,menzi elott egy bo hettel 4napot barnaztam,aztan a menzim is 6napot tartott es alig folydogalt(azt mondtak arra progeszteron hiany). De hogy fel idobe elontson...fura

2024. febr. 25. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!