Van meg valaki 8dpo-n? 😁
#40!
Nem, soha nem volt még ilyen. Azért is furcsálom, mert a 6. ciklusnaptól kezdve tesztelek, és nem volt még pozitív lh tesztem. Máskor igaz változó, de mindig fixen a 10-14.nap között pozi. Most semmi a 6.naptól kezdve…12.nap a luteálisom, 12.nap szokott megjönni reggel. Azaz ha visszaszámolok, ezek szerint a 4-5.nap körül kellett hogz legyen ovulációnak, ha ma volt a 13.nap hogy ma jött meg…de azt is kétlem, mivel a 4.nap még enyhén, de véreztem…kizárt, hogy mensi alatt ovuláljak… semmi mensi tünetem nem volt, semmi előjele, tényleg semmi. Hirtelen elöntött, és most estefelé egyre durvább. Ülök a wc-n és folyik belőlem. Kelyhet használok, 38ml-s, 1,5 óra alatt simán megtelik, míg máskor kibír a legdurvább napon is akár 3-4 órát… féltenyérnyi alvadt vérdarabok…soha nem volt még ilyen… azóta sincs semmi pms, semmi tünet, semmi görcs, tényleg semmi. Mintha nem is mensi lenne, hanem mintha csak úgy véreznék…
A másik, hogy az elmúlt 2-3 hétben minden együttlét közben barnáztam, ami rögtön utána el is múlt… viszont az elmúlt 4 napban együttlétekkor már rendesen véreztem, és utána a barnázás még kitartott egy pár órát…. Mindenesetre holnap foglalok dokihoz időpontot, ez nem normális…mensi előtt (meg sokszor ovukor) annyira görcsölök, hogy sokszor állni sem bírok, volt már hogy a hasam is ment meg hánytam is a fájdalomtól… vérképem tökéletes, de félek hogy valami még is van, lehet nem véletlenül nem tudok teherbe sem esni (legalábbis nem marad meg…), meg most ez a hirtelen vérzés is….
#1 voltam…
1es, Igen, mindenkepp menj el nogyogyaszhoz mert ez nem oke amiket leirtal. Szuresen voltal nala mostanaban?
Remelem is minden rendben lesz, nagy tunetem nincs meg, erzekeny mellbimbok es savasodas, varom a nagy beindulast :))
ez a mai.. :) mondtam,hogy a teszt miatt van :) nyugi minden rendben lesz mind kettőnkkel ❤️
Nagyon remelem ❤
tied is szep:)
Erzel valami valtozast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!