Van meg valaki 8dpo-n? 😁
Figyelt kérdés
hogy vagytok? Mit ereztek? Vannak tunetek? Miota probalkoztok? Izguljunk egyutt 😊2024. febr. 21. 08:20
1/56 NemFogodKitalálni válasza:
Igaz, nekem még csak most a napokban lesz peteérésem, de várjuk már, 9 hónapja próbálkozunk. 2 halvány pozi teszt és kémiai van mögöttünk eddig. Bizakodunk nagyon :)
Nektek pedig megy a drukk! :) ti mióta próbálkoztok kérdező? :)
2/56 A kérdező kommentje:
Ez a 6dik ciklusom. Eddig volt nekem is egy kemiai es egy felejtos ciklusom is a 6bol😅
meg probalkozas elott pco gyanuval diagnosztizaltak,most nemreg kezdodo ir is kijott.(semmi tunettel,csak egy eve volt hogy 40-50napos ciklusaim voltam de ahogy jott a babaprojekt az agyam atkattant es stabil 32naposra all be🤣)ugyhogy egyelore sajat kezuleg vettem kezbe a dolgokat, vitaminok es etkezes modositas es ugy erzem hasznal, sok arulkodo jele van😁
nagyon szoritok nektek is!! En mar olyan turelmetlen vagyok 😁
2024. febr. 21. 12:07
3/56 anonim válasza:
7.dpo stimulált hónapban. Te mikor szeretnél először tesztelni?
4/56 A kérdező kommentje:
Szombaton gondoltam 10es teszttel. Az mar 11dpo,kb eldonti a helyzetet. Es te?
2024. febr. 21. 20:17
5/56 anonim válasza:
Én vasárnap. Nagyon remélem mind kettőnknek pozitív lesz. Te is stimus hónapban vagy?
6/56 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem en is! Szoritok neked! Nem volt szukseg stimulalasra, van peteeresem.
2024. febr. 21. 20:46
7/56 anonim válasza:
Ennek nagyon örülök, sajnos én már az 5.stimus hónapom taposom. :/
8/56 A kérdező kommentje:
Sokat probalkoztatok elotte? Vagy egybol igy kezdted?
2024. febr. 22. 06:19
9/56 anonim válasza:
Előtte 2 éve próbálkozunk. Ti?
10/56 A kérdező kommentje:
Oh akkor mi meg kicsik vagyunk. Ez a 6dik ciklus. Egy kemiai volt eddig.
2024. febr. 22. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!