Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy én még...

Létezik olyan, hogy én még csak úgy érzem hogy talán terhes vagyok (nem jött meg és egy nagyon nagyon halovány csíkocska jelent meg a tesztemen) de látszik rajtam, hogy más állapotban vagyok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem iszol már éjjel, csak pisilsz, akkor koncentráltabb lesz akkor is a vizelet, ha sűrűbben jársz ki. Mióta késik? Mert elvben több napos késénél már bármely napszakban kimutatják, nálam a 3. nap este pozitív lett.

Drukkolok, elég gyanús, hogy baba van. :) Majd írd meg, ha teszteltél.

2010. okt. 24. 21:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is nagyon nagyon halvány volt a csík, most benn alszik a szobában 17 hónapos:) szorítok, szerintem baba lesz:) egyébként valakik ösztönösen ráéreznek, semmi nem látszott és egy csaj akit alig ismertem rákérdezett hogy mikor jön a baba, én meg csak hüppögtem, hogy hát még nagyon kicsi 8 hetes voltam akkor:)
2010. okt. 24. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a helyzet? Csináltál tesztet?

2010. okt. 26. 23:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, de most még haloványabb volt a csík mint azelőtt.És ma megyek orvoshoz, hogy nézze már meg mi van mert ma már a 38ik napom van és még semmi.De matadt a hát és derék illetve inkább a csípő fájdalom, érzem a hasam alját is.És időnként a mellem is szúr de nem vészes.
2010. okt. 27. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!