Ha az ovu tesztemen látható a második csík de halványan, az jelent valamit?
Akkor valószínű hogy lesz, mert kb 5 napja múlt el a mensim!
Mikor érdemes próbálkoznunk?
Nekem csak full hatarozott pozitiv volt lh-teszten ket napig, elotte, utana csak egy csik.
De meg regebben olvastam valahol olyat, hogy az ovuteszten csak az szamit biztosan pozitivnak, ha a masodik csik olyan eros, vagy meg erosebb, mint a tesztcsik.
Szoval ez meg nem pozitiv. Ha eddig nem volt az, akkor valoszinuleg ezutan lesz.
Viszont ez eleg koran lenne.
Hany naposak a ciklusaid?
A folyasrol nem tudok semmit, mert en nem igazan figyelgettem.
Korabban nem szedtel fogamzasgatlot? Mert lehet, hogy amiatt volt az utobbi idoben pontos 28 napos ciklusod, ha esetleg par honapja hagytad abba, akkor lehet, hogy most amiatt valtozo a hossza.
De ez csak egy otlet.
Az elso gyerek nalunk spontan fogant, a masodiknal ovutesztet hasznaltam, mast nem igazan figyeltem magamon.
En is olvastam olyat, hogy csak ket naponta szabad szeretkezni a tokeletes spermakhoz, de megmondom oszinten, hogy engem ez nem erdekelt.
Az elso gyerek ugy fogant meg, hogy a ferjem elotte elutazott, egy hetig nem lattuk egymast, amikor hazaert ejjel-nappal egyutt voltunk napokig, annyira orultunk egymasnak es az 5. ilyen napon fogant a baba. Szoval ha nalunk igaz lenne, hogy nem szabad gyakran egyutt lenni, akkor o nem foganhatott volna meg. :-)
Ebbol kiindulva a masodik gyereknel amikor pozitiv lett az ovulacios teszt mi beleadtunk apait, anyait, nem hagytunk pihenonapot. Ez volt az elso probalkozos honap es teherbe is estem.
Szoval esetleg megprobalhatjatok majd igy is.
Azota is hasznalod az ovutesztet?
Hogy alakult?
Eszembe jutottal, mert epp most olvastam, hogyha huzamos ideig pozitiv az ovuteszt az azt jelenti, hogy alapban magas az LH-szint, ami nem eppen jo.
OK, remelem nalad nem ez a helyzet, mert vegulis neked nem mindig volt pozitiv, csak az lepett meg, hogy mar a ciklus elejen is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!