Ha az ovu tesztemen látható a második csík de halványan, az jelent valamit?
Hat, most en sem tudom, hogy ez pozitiv-e.
Igazabol ez akkor fog kiderulni, ha folytatod es latod, hogy lesz-e halvanyabb csik, vagy csak siman egy csikos, vagy amikor valoban peteeres lesz (mert gondolom nincs folyamatosan, tehat a halvanyabb masodik csik nem azt jelzi azota is neke), szoval akkor majd kiderul, hogy mennyire lesz eros.
Ugy emlekszem, hogy az en ovutesztem tajekoztatojaban az is benne volt, hogy akkor pozitiv, ha a masodik csik pont ugyanolyan eros, vagy meg erosebb, mint a kontrollcsik.
Tehat lehet, hogy amit te tapasztalsz teljesen normalis.
En csak annyit tudok, hogy pco-ra szokott utalni az, ha az egesz ciklusban magasabb az lh-szint.
De nehogy megijedj, nekem csak eszembe jutott.
Szerintem figyeld tovabb, aztan ha erosebb lesz a masodik csik akkor biztosan peteeres elott fogsz lenni kozvetlenul.
Gyorsan rakerestem az ovutesztre: [link]
Itt is azt irjak, hogyha halvanyabb a masodik csik, mint az elso, akkor az meg negativ.
Szoval nem lesz itt semmi gond, par nap, vagy egy het es erosebb lesz a masodik csik!
Drukkolok!
Mikor hasznalod a tesztet?
Kesodelutan, tartogatott vizeletbol csinalod?
Ha igen, akkor nincs tippem.
Oyan 16. ciklusnap korul tartasz?
Mert ugye 27-en irtad, hogy 5 napja mult el a mensid, az gondolom 4 nap hosszu lehetett kb, plusz azota eltelt 7 nap.
Hany naposak szokott lenni a ciklusod?
Pontos egyebkent?
Ha 28 nap korul van, akkor meg tesztelj par napig, mert csuszhat is valamennyit (nekem szabalyosz 28 napos volt, ennek ellenere egyszer 12. napon volt peteeresem, egyszer 17. napon).
Ha tovabbra is ugyanez a helyzet es baba sem lesz honap vegen, akkor en a helyedben lehet, hogy elneznek dokihoz es elmondanam neki a dolgot.
Egy vizsgalatot kerhet, amibol megnezik a hormonszintedet, azzal nem veszitesz semmit. Csak vervetel, ha jol tudom.
Miota probalkoztok mar? (Ha kerdeztem korabban is, akkor bocsi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!