Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nőgyógyász azt látja, ha a...

A nőgyógyász azt látja, ha a petesejt megtermékenyített állapotban kering a petevezetőben?

Figyelt kérdés

Csütörtökön voltam nőgyógyásznál, mondta, hogy lát egy érett tüszőt, de nekem múlt hét szombaton volt ovulációm. Azt mondja: "Akkor lehet az a sárgatest, ami utána maradt." Mondom magamban, ok.... és eljöttem.

ma viszont nagyon szúr ott lent. Nem képzelem be, ezt tutira mondom. Lehet beágyazódás vagy már a jövő szombati mensit érzem?

2011. jan. 16. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz,de szerintem ha nem jön meg a mensid menj vissza a dokidhoz hátha méhen kívüli...
2011. jan. 16. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Aha, értelek. Bennem csak az merült föl, hogy vajon tényleg jól látta azt a foltot, hogy micsoda vagy nem. A férjem is látta, hogy ott van az a sötét folt, de ő persze, hogy nem tudja mi az. Az orvos is, először azt mondta hogy tüsző, utána hogy sárgatest. Akkor ő is csak tippel, ha lát egy sötét foltocskát? :S
2011. jan. 16. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt később ovulációm mint azt én gondoltam. Nekem is a doki mondta meg,a fájdalmad is utalhat erre!
2011. jan. 16. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:

eleve a sárgatest nem kering mint ahogy a tűsző sem tehát a folt amit látott a peteFÉSZEKBEN volt és nem a vezetőben. Ha a petefészekben volt akkor nyilván nincs megtermékenyítve sem.

Ugyhogy mindegy milyen foltot látott az hogy terhes vagy nem most derül ki hanem egy hét múlva. Ha terhes lennél akkor sem láthatott volna semmit most, keringő csírasejtet sem.

2011. jan. 17. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!