Melyik ovu-tesztemen erősebb a 2. csík? Erősebb egyáltalán valamelyiken?
Az egyik tegnapi, a másik mai.
A ciklus.hu és a fertility.com szerint már volt peteérésem (de két különböző napra húzta be), de szerintem még nem volt. Bíztam benne, hogy ma kapok egy jóval erősebb vagy jóval gyengébb 2. csíkot, hogy kiderüljön, kinek van igaza, de szerintem csak egy picike különbség van a kettő között.
Előbb sajna nem tudtam tesztelni, mert a hosszú hétvége miatt csak tegnap ért ide a teszt.
Köszi a válaszokat!
Jaj, elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést, most nézem. Szóval tudom, hogy egyik sem pozitív, csak érdekelne, hogy a 2. csík a tegnapin vagy a main az erősebb. Tehát, hogy még várhatom-e az ovulációt vagy már megvolt.
Köszi neked is a választ!
Egyébként az alsó a tegnapi a felső a tegnapelőtti. Mintha picit erősebb lenne a az alsón a 2. csík, de nem tudom. Amúgy itt a görbém is:
Majd tesztelek ma, aztán megírom, hogy mi lett (persze ha érdekel titeket).
Szerintetek?
Ugyanolyan mind a három, nem? Lehet, hogy most meg a magas hőm miatt marad ki a pé-em?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!