Létezik olyan, hogy én még csak úgy érzem hogy talán terhes vagyok (nem jött meg és egy nagyon nagyon halovány csíkocska jelent meg a tesztemen) de látszik rajtam, hogy más állapotban vagyok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 18:34
1/14 anonim válasza:
Én 12 hetes voltam, mikor látták az ismerősök, és nem hasméretből. Ne kérdezd honnan, azt nem tudom...
A 10. héten volt oszt.tali, ott meg a fiúk rátapadtak a mellemre (mármint a szemükkel), majd a következő mondat: mekkora a melled, terhes vagy? :)
2/14 anonim válasza:
De édes vagy! A halvány csíkocska is csíkocska:)). Ismételd meg a tesztet 2 nap múlva , akkor már erősebb lesz! És halványan gratulálok! Egyébként a fodrászomon én már akkor láttam amikor még ő nem is sejtette. Leesett az álla amikor pozi lett a tesztje!
3/14 A kérdező kommentje:
Én meg sógoromtól kaptam meg a kérdést.Mert nem fogadtam el az italt és mikor megkóstotltam a bort majdnem kihánytam azt az egy kis kortyot.Erre a kérdés:Terhes vagy?
2010. okt. 24. 18:42
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!!
2010. okt. 24. 18:43
5/14 anonim válasza:
2.vagyok. Mikor csinálsz megint tesztet? Ez nagyon baba gyanús tényleg! Ha kifelé jön inkább mint befelé:), akkor az nem véletlen! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz! Én is holnap reggel tesztelek. Remélem pozitív lesz.
6/14 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek.Ha csak megint nem olyan éjjelem lesz h fél ill.óránként nem kell pisilni járni.Mert akkor nem sok értelme van a reggeli elsőnek....
2010. okt. 24. 19:19
7/14 anonim válasza:
Próbálj meg 3 órát nem kimenni, és este ne igyál már semmit! És akkor jó lesz a reggeli pisike. Én ha nem iszom este, akkor éjfél után már nem kell kimennem.
8/14 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam rá csak olyan nagyon gyötör a szomjúság is...Álítólag ez is tünet....:)
2010. okt. 24. 19:45
9/14 anonim válasza:
en holnaputan tesztelek, mindenkinek sok sikert! irjatok hogy mi lett veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!