Nagyon szarul érzem magam.. Többi lent.?
Miért érzed magad szarul? Azt gondoltad, nem lehet kisbabád, és mégis sikerült!
A gyógyszer ha placebo, le tudod tenni.
Apukád jól van, megmentették, hála Istennek, reménykedjünk, hogy egészséges marad és minden rendben lesz vele.
A pánikodat a pszichológus tudja kezelni, tud segíteni feldolgozni.
A babának csak akkor lesz baja, ha folytatod a gyógyszert és az idegeskedést! Beszélj a pároddal, menj el dokihoz!
Igen. Nyugtatók nincsenek rá jó hatással. Én súlyos depresszióban küszködtem illetve olyan pánikrohamom volt ha csak boltba mentem is hogy zacskóba lélegeztem a parkolóban, illetve a kezem úgy remeget nem tudtam kártyázni szinte.. mikor megtudtam hogy terhes vagyok egyből elhagytam őket. Ez miatt kórázba is kerültem nem tudtam beszélni csak remegve. De megcsináltam megtanultam kezelni a pánikrohaimat, mert a gyermekemre nagyon káros lett volna ha nyugtatót szedek.
Ez legyen előtted a kisbabád. Tedd le. Meglehet tanulni kezelni hidd el nekem. Jelenleg 1 éves de nem kell azóta se szednem semmit kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Még a szülés utáni depressziót is túléltem ilyenek nélkül.
Ja és nekem nem placebo volt hanem xanax és társai.
Brutális volt a lejövő. Szétvertem a falat le akartam kaparni a bőröm, izzadtam, rohaim voltak, visítottam álmomban, ébren aludtam és közben üvöltöttem. A férjem segített át rajta téged is átfog tudni a tiéd! Nem szabad feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!