Ha egy 5-ös teszt a 9. Dpo-n negatív akkor ez a hónap elúszott?
Szombaton volt peteérésem és eléggé görcsölget a hasam tegnap óta. Ami nagyon érdekes mert elvileg még 7 nap van esedékességig és ilyen korán nem tapasztaltam még PMS-t.
A ciklus 1. napjától a 9.-ig együtt voltunk és az ovulációm elvileg a 12. napon volt.
Vettem egy 5-ös erősségű tesztet aminek szerintem már mindenképpen mutatnia kellene ha bármi elindult, hiszen a beágyazódás alatt is termelődik már minimális HCG.
Jaja... Akinek van már gyereke, az biztos sosem járt abban az életszakaszban, amikor még csak vágyott rá. És biztosan nem fordult elő egyikünkkel sem, hogy nem jött csettintésre az a baba és biztos nem jártunk esetleg többen a túlstresszelés cipőjében. Itt mindenki gonosz, rossz és senki nem ért meg... :)
Mit szeretnél hallani? Hogy ez a hónap elúszott, vagy hogy nem? Mert hogy kb. 50-50, így én szívesen push-ollak bármelyik irányba, ha attól neked könnyebb. :)
Én ezt értem de látod,hogy pozitív lett.
Ez volt igazából a kérdésem.
Adtam normális választ,de ha te fujod a magadet és értetlen vagy az nem az én hibám.
19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!