Ha egy 5-ös teszt a 9. Dpo-n negatív akkor ez a hónap elúszott?
Szombaton volt peteérésem és eléggé görcsölget a hasam tegnap óta. Ami nagyon érdekes mert elvileg még 7 nap van esedékességig és ilyen korán nem tapasztaltam még PMS-t.
A ciklus 1. napjától a 9.-ig együtt voltunk és az ovulációm elvileg a 12. napon volt.
Vettem egy 5-ös erősségű tesztet aminek szerintem már mindenképpen mutatnia kellene ha bármi elindult, hiszen a beágyazódás alatt is termelődik már minimális HCG.
Volt az a kérdés miért rosszindulatuak itt a nők...
Hat ezért.
Leírjuk miért ne tesztelj korán,teljesen normálisan,erre elkezdesz pattogni hogy persze hogy türelmetlen vagy,meg termelődik hcg...meg dehát dehát dehát....
De mi szól a korai tesztelés ellen ami nem is korai hiszen 9-10. Dpo környékén már egy 10-es teszt is pozi lehet.
Ez egy 5-ös teszt ami érzékenyebb. Mitől lenne reklám teszt?
Miért ne lehetne ilyen érzékeny? Nem értem.
4 vagyok. Van gyerekem igen.
Az első terhességem 28.héten elvesztettem. 8hónap alatt fogant meg.
Másodig 14 hónap alatt jött össze.
A harmadik pedig 7hónap.
Szóval nekem ne mond, milyen várni....
Ennek ellenére 4db terhességi tesztet csináltam életemben.
Tudod mit?tesztelj.
Várjuk a képeket a tesztjeidrol,hogy megkérdezd,hogy szerintünk negatív vagy pozitív.
9-10. Dpo környékén már egy 10-es teszt is pozi lehet.
Igen ,pozitív LEHET de van akinek később lesz pozitív.
Az 5-ös tesztnek semmi értelme...annyi hcg alapból is lehet egy nőben terhesség nélkül... azért mindennek van határa.
Kedves kérdező, legyél erős és hidd el, jönni fog a baba. Csak minden kivizsgálást intézzetek a pároddal. Nekünk majdnem 7 év volt mire sikerrel jártunk, de 5-ös teszt eszembe se jutott volna. Értelmetlen pazarlás, mikor az pozi lenne másnap már a 10-es. És még az sem biztos.
Na hát ez az…
Ha egy nem terhes nőben is pozi lenne akkor már elég korán kiderül ezzel a teszttel ha terhes valaki.
Szóval…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!