Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy 5-ös teszt a 9. Dpo-n...

Ha egy 5-ös teszt a 9. Dpo-n negatív akkor ez a hónap elúszott?

Figyelt kérdés

Szombaton volt peteérésem és eléggé görcsölget a hasam tegnap óta. Ami nagyon érdekes mert elvileg még 7 nap van esedékességig és ilyen korán nem tapasztaltam még PMS-t.

A ciklus 1. napjától a 9.-ig együtt voltunk és az ovulációm elvileg a 12. napon volt.

Vettem egy 5-ös erősségű tesztet aminek szerintem már mindenképpen mutatnia kellene ha bármi elindult, hiszen a beágyazódás alatt is termelődik már minimális HCG.

2024. jan. 22. 13:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%

Volt az a kérdés miért rosszindulatuak itt a nők...

Hat ezért.

Leírjuk miért ne tesztelj korán,teljesen normálisan,erre elkezdesz pattogni hogy persze hogy türelmetlen vagy,meg termelődik hcg...meg dehát dehát dehát....

2024. jan. 22. 13:57
 12/38 A kérdező kommentje:

De mi szól a korai tesztelés ellen ami nem is korai hiszen 9-10. Dpo környékén már egy 10-es teszt is pozi lehet.

Ez egy 5-ös teszt ami érzékenyebb. Mitől lenne reklám teszt?

Miért ne lehetne ilyen érzékeny? Nem értem.

2024. jan. 22. 13:59
 13/38 anonim ***** válasza:
82%

4 vagyok. Van gyerekem igen.

Az első terhességem 28.héten elvesztettem. 8hónap alatt fogant meg.

Másodig 14 hónap alatt jött össze.

A harmadik pedig 7hónap.

Szóval nekem ne mond, milyen várni....

Ennek ellenére 4db terhességi tesztet csináltam életemben.

2024. jan. 22. 14:00
 14/38 anonim ***** válasza:
80%

Tudod mit?tesztelj.

Várjuk a képeket a tesztjeidrol,hogy megkérdezd,hogy szerintünk negatív vagy pozitív.

2024. jan. 22. 14:02
 15/38 anonim ***** válasza:
68%

9-10. Dpo környékén már egy 10-es teszt is pozi lehet.

Igen ,pozitív LEHET de van akinek később lesz pozitív.

2024. jan. 22. 14:12
 16/38 anonim ***** válasza:
81%
Miért gondolod, hogy akinek van gyereke annak könnyű? Nem tudhatod, hogy ki, mennyit várt rá. És az a gyerek amúgy is vagy megfogant, vagy nem, nem tudsz vele mit csinálni. Kb.egy héten belül úgyis megtudod, nyugi. És tapasztalatból mondom, ezek a nagyon korai tesztek nem megbízhatóak, van, hogy van csík, mégse vagy terhes, meg olyan is van, hogy nincs csík, mégis az vagy. Nincs értelme.
2024. jan. 22. 14:12
 17/38 anonim ***** válasza:
79%

Az 5-ös tesztnek semmi értelme...annyi hcg alapból is lehet egy nőben terhesség nélkül... azért mindennek van határa.

Kedves kérdező, legyél erős és hidd el, jönni fog a baba. Csak minden kivizsgálást intézzetek a pároddal. Nekünk majdnem 7 év volt mire sikerrel jártunk, de 5-ös teszt eszembe se jutott volna. Értelmetlen pazarlás, mikor az pozi lenne másnap már a 10-es. És még az sem biztos.

2024. jan. 22. 14:20
 18/38 A kérdező kommentje:

Na hát ez az…

Ha egy nem terhes nőben is pozi lenne akkor már elég korán kiderül ezzel a teszttel ha terhes valaki.

Szóval…

2024. jan. 22. 14:23
 19/38 anonim ***** válasza:
76%
🤦🤦ennek hiába mondjátok.
2024. jan. 22. 14:32
 20/38 A kérdező kommentje:
Menj már innen ha normális választ nem tudsz adni
2024. jan. 22. 14:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!