Lányok! Van közületek olyan, aki mióta terhes lett vagy szült, nem hajlandó szexelni?
És ha csak te csinálsz neki ezt azt? :) Ha nincs is kedved hozzá azért megteheted szerintem...Nekem a fiammal mikor terhes voltam nem volt ilyen problémánk, amikor a lányommal lettem babás akor nagyon nem kívántam hátam közepére se a szexet..de megerőltettem magam akkor is ha tudtam hogy nekem ez most nem a 100% és nem életem legjobb numerái :) (már bocsánat)...ha abszolut nem volt kedvem akkor pedig csak orális szex volt..
Szoptatás alatt se tért ám nagyon vissza a kedvem, de mikor vége lett a szopinak (1 éves volt a lányom) akkor minden visszarázódott eredetibe, ugyanolyan (ha nem jobb) mint a babák előtt.
De szerintem egy normális egészséges férfitől nem várható el hogy ÉVEKIG!! nézegesse a csinos, számára kívánatos feleségét és SEMMI se történhet köztük...
Én nem akartam megvárni hogy másnál keresse amit tőlem évekig nem kap meg..:((
Szerintem próbáld meg másképp kényeztetni, én 19 hetes vagyok és nemhogy nem lett kedvem a szeretkezéshez, hanem egyenesen totál elment tőle. Ráadásul egész más érzés, gondolom a vérbőség miatt. Próbálom másképp kárpótolni a férjemet, mert engem bánt ez, és nem kell hogy a későbbiekben azon agyaljak h megcsal-e.
A szülés után állítólag jobb lesz, sokaknak a 12. hét után is helyreáll, nálam sajnos ez nem így volt, pedig reménykedtem benne.
Az utolsó valószínű, hogy férfi, mert a férjem is a terhességeimet tenyészidőszaknak nevezi :)! Az előttem szólókkal egyetértek. É a 14-16-ig hétig élni nem bírtam, annyira hánytam és fáradt voltam - mind a 3 terhességemnél. Majd a második terhesség fertőzés miatt a 21. héten elment, így a harmadik terhességnél orvosi megvonásban részesültünk. Való igaz, hogy örültem is valamelyest, mert a munkahely, a gyerek ellátás és a háztartás után a hányásom közepette a sex volt az utolsó, amire gondolni bírtam. Most sem érzem azt a vadító vonzalmat, de tisztában vagyok, hogy a békesség kedvéért neki is kell a kényeztetés :). Megoldjuk orális sex és kézművesség folytán. Az első gyerek után nekem visszaállt, sőt sokkal jobb lett a sex! Könnyebben lett orgazmusom. Remélem a szülés után most is így lesz, és akkor már tényleg Al Bundy leszek a 2 percemmel :D!
Ne izgulj! Fog ez az érzés változni benned is!
Na hát én is így voltam ezzel! Amikor terhes lettem másodszor (mert az elsőt sajnos elvetéltem), akkor én sem kívántam a szexet! Nagyon féltem hogy valami baja lesz a babának (persze már tudom hogy ez badarság),és miután szültem, teljesen eltávolodtam a páromtól, úgy éreztem hogy nem tudok egyszerre anya, és kívánatos feleség lenni! Egy védőnő ismerősöm azt mondta, hogy ennek nem szabad így lenni! Hát igazából nem hatott meg a dolog, nekem továbbra is jó volt szex nélkül! Azaz úgy értem max 5X egy hónapban és ennyi! Párom hősiesen,türelmesen viselte a dolgokat, és egyik pillanatról a másikra megváltozott a dolog, és már minden rendben van velünk :)
Sőt oly annyira hogy tervezzük a kistesót, remélhetőleg már úton van!
Szóval kedves kérdező! Nyugi! Nálad is minden rendbe fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!