Mi lehet a gond?
#17! Persze, arra írtam, hogy arra mondhatná, hogy normál fejlődés (bár, elsőre nem szoktak, mert honnan tudnák, hogy mennyi idő alatt jutott el abba a szakaszba), de a "8 hetes terhességgel" együtt ilyet már nem lehet mondani.
De 5-én kiderült, hogy nem lehet abban reménykedni, hogy későn fogant, mert 22-e és 5-e között nem volt elegendő fejlődés. Nagyon nem! 2 hét rengeteg. Sokkal nagyobb petezsáknak kéne lenni, szikhólyagnak, embriónak es valamiféle szívműködésnek, legalább szívcsőpulzálásnak. Ebből semmi nem történt meg. 3millit nőtt a petezsák. Az azt jelenti, hogy az első uh.után kb.3nappal leállt a fejlődés.
#23! Helyes. Én is így voltam. Egyébként azt mondják, ilyenkor könnyebben összejön utána. (Én nagyon bíztam ebben, de nekem pont nem jött be, mindkettő 5hónap volt.) De sokaknak bejött, mert akkor nagyon utána mentem a témának. De persze közben mindenképpen kezdd el a kivizsgálásokat! 🤞
#21 nem hiszem hogy nekem könnyen össze fog jönni alapból nehezen esek teherbe 😅
De az 5 honap nem sok idő.
Az egyik barátnőm missed ab utan 8 hónap után esett teherbe
#25! Igen, nekem nem az idővel volt bajom, hanem a korral🤣
Már az elsőnél is megvoltak a kivizsgálások, nagyjából rendben vagyok. Viszont már lombik jött volna, mert azért sokszor 5hónapom nincs már. Ha nem megyek lombikra, akkor meg ott is kifutok az időből. Szóval nagyon fontos lenne, hogy ez most sikerüljön, mert nem akarok lombikot.
De ha nehezen esel teherbe, lehet van valami oka, amit simán megoldanak, és máris könnyen fogsz. Én pl.minden kapcsolatomban megszakítással "védekeztem" fiatalon(mindig akartam gyereket.) Sose lettem terhes. Biztos voltam benne, hogy meddő vagyok. Aztán 5 próbálkozás kell. Azért az koromhoz képest nem olyan rengeteg. Ki érti ezt?🤷🏼♀️
Azért számít az is, hogy megmaradjon és egészséges gyereket szüljek 😁42😮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!