Mi lehet a gond?
18:41
Köszönöm hogy megirtad❤️
Az a baj, hogy te nem 10 hetes nem lehetsz, hanem sajnos már semmi. Leállt a fejlődés még viszonylag az elején.
Ez általában genetikai hiba miatt történik. De 2év sikertelenség után már én is mindenképpen meddőségit mondanék, ki kell vizsgáltatni.
Sajnálom, egyébként átérzem. Nekem spontán vetélésem volt. Legközelebb sikerülni fog, de mindenképpen növelni kell az esélyt egy kivizsgálással és csökkenteni az idő ugyanazzal. Lehet, valami bagatell probléma, amit pár hónap alatt orvosolnak.
18:49
Megértem,hogy nem érted,en sem értem hogy mi van azért tettem fel ezt a kérdést hogy hátha valaki járt így és tud segíteni,az orvosok nem mondtak nekem semmit csak ennyit amit leírtam
18:52
Köszönöm hogy írtál 😔❤️
#9! Na, ezt most láttam. Az még ok., hogy számított kornak 8+0-át írt, mert valószínűleg az utolsó menstruáció alapján annyi. De az nem normális, hogy erre azt mondta, normálisan fejlődik!🤦🏽♀️
8hetesség 5mm üres petezsákkal vagy nem 8hetes, hanem jóval később fogant, vagy missed ab.Nincs más opció.
#15! Most megint terhes vagyok. Még nem tudom, mi lesz a vége, mert még korai, de most a 8.hétig már sikerült eljutni, szívhang is van.😁 Nagyon reménykedem 🙏 Ezért biztatlak téged is. Nem szabad feladni. Én is úgy tudtam elfogadni, hogy beteg lett volna, sajnos nem volt életképes, nem lehet a természetet megerőszakolni.
#12, #16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!