Mi lehet a gond?
Nekem is volt elhalt terhességem.
Nekem az embrio halt el,de én sem vereztem
10 hetes terhes nem lehetsz semmiféle keppen ha nincs semmi más csak petezsak.
A petezsák kimutatása után 14 nappal látni kellett volna embriót szívműködéssel. Ez nem valószínűleg missed ab., hanem biztosan. Sajnálom!
Viszont 2 év után egy sikertelen terhességgel kivizsgálás indokolt.
Szerinted hany hetes lehetek?védőnő szerint sincs 10.hetes
Nagyon sajnálom ami veled történt 😔nagyon nehéz lehetett feldolgozni
5 hetesen látható a petezsák. Rá két héttel lennél 7 hetes, és akkor látszania kellene az embriónak is.
Ez a terhesség kb. 5 hetesen megállt a fejlődésben. Azért nem vérzel, mert a missed ab. azt jelenti, hogy abbamaradt vetélés, azaz a terhesség elhal, de nem ürül ki.
Missed abnál nincs vérzés.
Valamikor megállt a fejlődés.
De ha már dec 22 ugyanaz volt a helyzet mint jan 6,akkor nem mondott semmit az orvos?
Hogy várj, vagy műt..?
18:30
Az orvos is ezt mondta sajnos,és a műtét után haza engednek egyből vagy bent kell maradni a kórházban?
18:37
22en azt mondta az orvos hogy normálisan fejlődik
Az ambuláns lapomra azt írta hogy
Számított kor:8 het 0 nap
Uterusban 5 mmes GS.Korai grav
5en más orvos volt bent a kórházban és ő meg azt mondta hogy megallt a fejlődésben
A papiromra azt írta hogy
Számított kor:10 het 1 nap
Uterusban 8x6 mmes GS benne embrió nem látható
Dg:Missed ab?
Ne haragudj, de én ezt nem értem.
8hétnél már rég van szívhang, gerinc nyúlvány. Hogy mondhatta az orvos dec 22-en, hogy ez így rendben van, ha októberben volt mensi utoljára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!