Mely a legjobb A-betűs név egy születendő gyermeknek?
Az én személyes kedvencem az Alfréd. De az András is szép, az Alexandert írták többen, illetve az Ábel is tetszik. Egyedül az Adolf nem jön be a listáról, lehetetlen elvonatkoztatni egy borzalmas történelmi személytől.
Ha csak a listáról kéne választani, akkor Áron, habár az Ádám is tetszik, csak az előbbi jobban. Szerintem az Adolfon kívül minden felsorolt név viselhető, szép, szerintem ezek közül ha bármit választotok, nem jár rosszul a gyerek. Klasszikusak, mégse borzasztó gyakoriak, nem idegenes a hangzásuk, de a legtöbbet külföldön is könnyen ki tudják ejteni/van megfelelője, ha véletlenül szeretne kimenni (utazni is: nem feltétlenül arra akarok kilyukadni, hogy a gyerek ott fog élni életvitelszerűen, de szerintem fog utazgatni néhány helyre).
Eldőlt.
Ádám lesz♥️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!