8 napot késik, de nem voltam senkivel mennyi esely van ra , ha tegnap mégis valakivel voltam?
Figyelt kérdés
Tehat 8 napja kesik. Nem voltam senkivel egyutt.
Viszont tegnap. 12.en lefekudtem valakivel es nem volt vedekezes.
Ha idokozbe megjon a menszesz kizarhatom a terhesseget?
2023. dec. 13. 15:03
2/12 A kérdező kommentje:
Illetve tesztet mikor nezhetek? 2 mulva az aktustol? Ami kb 26 fele lesz.
2023. dec. 13. 15:22
3/12 anonim válasza:
Tudod egyáltalán hogy működik egy női test? Hogy a fenébe lehetnél terhes a tegnapi aktusból ha megkellett volna jönnie alapvetően? 2 het mulva nezhetsz tesztet de felesleges.
4/12 Derjaderja válasza:
3. Ha jól értem az a kérdése hogy lehetett-e termékeny állapotban tegnap ha egyszer elvileg már a menstruáció fázisban lenne.
Valasz: igen lehet. A ciklus utolsó felé a fixebb. Tehát hogy az ovulációtól a menstruációig 14 nap telik el. Tehát utólag lehet csak tudni mikor volt ovu (erre való teszt nélkül).
Ha megcsúszik a ciklus bármi okból (ami nem terhesség), akkor általában az ovuláció késik meg.
Én ilyen esetben mindenképp tesztelnék kb két hét múlva.
5/12 Derjaderja válasza:
(Ha időközben megjön akkor persze kicsi az esély de nem nulla).
6/12 A kérdező kommentje:
Igen 4!
Nem szabalyos es ezert kerdeztem ra...
2023. dec. 13. 16:51
7/12 anonim válasza:
Hát akkor nem késik 8 napja ha nem szabályos a ciklusod...
8/12 A kérdező kommentje:
4honapja mindig ugy jott ahogs kelett
2023. dec. 13. 17:41
9/12 anonim válasza:
Hát akkor szabályos, vagy nem értem mire írod a nem szabályost..
10/12 A kérdező kommentje:
40 napos ciklust ir a naptar.
Ami tul hosszu
2023. dec. 13. 18:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!