Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az oka ennek a cikluszavarnak?

Mi az oka ennek a cikluszavarnak?

Figyelt kérdés
Általában mindig pontos a menstruációm 27-29 napos..és a 14,15. Napon van peteérésem, rirkán jön meg 31 napra,akkor 18.on van ovum, nézem teszttel. Nemrég viszont csak a 23.napom volt ovulációs tesztem pozitív, 36napra jött meg...a rákövetkező hónapban viszont egyáltalán nem volt peteérésem és meg is jött 18napra. Egy évbe kb 2x ezt eljátsza velem,hogy "késik" egy hetet (csúszik az ovu),aztán előbb jön. Mitől lehet ez? Egészségtelen a petesejt akkor? Mi okozza hogy nehezen lökődik ki?
2023. nov. 19. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában akkor csúszik ennyit, ha sokat stresszelek. Nálad ez nem lehet?
2023. nov. 19. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt egyszer nálam is rá példa,amikor apum betegvolt,kórházba került,nagyon sokat stresszeltem. De most pont ellenkezőleg,most boldog vagyok,kb majdnem minden jó az életemben,habár nagyon keveset és rosszul alszok (orrpolip miatt) és az alvashiánytól néha télleg feszült vagyok..nemtudom van e összefüggés a kettő között
2023. nov. 19. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs gond addig ameddig van ovuláció( tök mindegy mikor a 14.vagy a 21.napon.Nekem 28-31 napos ciklusaim voltak.Amikor 28 napos volt akkor a 18.ciklusnap ovuláltam amikor 31 akkor a 21.en.10 napos luteálisaim voltak.Szerintem normális hosszúságu a ciklusod.Mármint belefèr a normál kategóriába.. Nincs gond babatervezés céljából.Abban a hónapban amikor teherbe estem ( 3.hónap) akkor 21.ciklusnap ovuláltam és a 30.on már ottvolt a pozitív a terhességi teszten.
2023. nov. 19. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj nyugodt életszinvonalat biztositani, ne stresszelj sokat ne görcsölj rá a babatémára se.Minden rendben lesz.3as voltam
2023. nov. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!