Femibion 1 okozott valakinek cikluszavart?
A vitamin tuti nem számít, ellenben azt el tudom képzelni, hogy elindult valami de progeszteronhiány miatt elment és ez torkollot a vérzésbe, legalábbis a barnázás erre szokott utalni, ha ez megismétlődik akkor elmennék orvoshoz ezzel mert lehet, hogy gyógyszeres pótlás kell majd.
Egyébként 2 ez nálunk is így volt, az amúgy 27-31 napos ciklusom a próbálkozás után egyből beállt 28 napra, fura.
Nekem is pont így volt, tuti, hogy valami pszichés oka van. 🙂
#1 voltam.
En egyszer valami olyasmit olvastam errol, hogy a szervezeted erzekeli a spermium jelenletet, es termeszet adta oszton hogy ugy mondjam, hogy a szervezet magatol keszul fel a megtermekenyulesre. Tehat ugy alakitja a ciklust, hogy optimalis legyen a minel hamarabbi megtermekenyulesre. Valamifele allatias osztonnek is nevezhetjuk. Hormonszinten egeszseges szervezet beall, hogy sikeresen szaporodj. :)
2es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!