Cikluszavar, vagy terhesség lehet?
3 és fél hónapja szültem. 4 hétig tartott a vérzésem, 2 hónapos volt a kisfiam, mikor először megjött a menzeszem. Most a héten kellett volna megjönnie megint viszont egyenlőre hiába várom. Terhesség előtt mindig pontos volt. Most kaptam Azalia fogamzásgátlót, meg előző héten kaptam meg az első adag Pfizert. Lehet, hogy ez kavar be? Vagy normális, ha szülés után nem lesz egyből olyan rendszeres? Fájdogál a hasam, meg megvan minden előjel, de akkor is ugyan így volt, mikor terhes lettem 😅 Bocsánat, ha rossz kategória.
Egyik nap már azt álmodtam, hogy megint terhes vagyok, és nem merem senkinek elmondani 😅😂
Leírom a tapasztalatomat: első császár után nem sokkal elvesztettem a babát és el kellett apasztani a tejet. Ez kb 3 héttel szülés után volt. Rá egy hónapra megjött és 28-34 nap közé rendszeresen beállt azonnal. Nem írtad, hogy szoptatsz e esetleg.
Második császár után sem alakultak úgy a dolgok a szoptatással ahogy szerettem volna és a 6 hetes kontrollon már kaptam fogamzásgátlót. Az első mensi akkor 10 napig tartott, a második kimaradt teljesen (azt hittem h terhes lettem).Azóta a gyógyszer miatt beállt.
Köszönöm szépen! Sajnálom az első babát:(
Igen a szopit kifelejtettem, sajnos ezt nem sikerült megtanulnunk, úgyhogy fejek. Az elején nagyon sok volt, mióta megjött az első menzeszem, pótolnom kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!