Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet megis terhesseg vagy mi...

Lehet megis terhesseg vagy mi okozhatja ?

Figyelt kérdés

Elsejen kellene megjonnie ,8 voltunk egyutt es 11volt peteeresem (enyhe verzes is tarsult hozza ) ra ket napra ujra volt kis verfolt a wc papiron,alhasi fajdalmak,szurkalo erzes.A melleim nagyon erzekenyek ,ami azert furvsa mert sosem szokott ilyen lenni.Ma reggel annyira rosszul lettem a kave illatatol,hogy ki is dobtam a taccsot...2 db tizes erossegu esztet csinaltam,full negativ mindketto.Tudom,hogy meg korai a teszt ,de akkor ha nem vagyok terhes miert vannak tunetek ?

Van egy gyerekem,vele csak a mensi kimaradasa utan lb egy hettel kezdodtek a rosszulletek .Nem vagyok ragorcsolve,nem is figyelgetem magam ,de ez mar akkor is feltunoen furcs.Szerintetek mitol lehet ? Ha a terhesseg miatt lennenek a tunetek ,k3llene mutassa a tesz ,nem ?

2021. máj. 21. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A teszt a hcg-re reagál, a tünetet is a hcg okozza.

Szoval lehet tesztelni pár nap múlva újra de ez eddig nem arra utal, hogy terhesség.

2021. máj. 21. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha 11.-én megfogant a baba, akkor általában már mutatnák az érzékenyebb tesztek. Nekem pl. a 8.dpo-n már halványan pozitív volt a 10-es teszt. Persze van akinél később jelenik meg a hcg a vizeletben, de a felsorolt tüneteket simán okozza a progeszteron, aminek a szintje hasonló a luteális fázisban mint a fogantatás utáni 2-3 hétben.
2021. máj. 21. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!