Vajon mi okozhatja?
Lehetőségek végtelen sora...
Pár példa: A kihagyás miatt ovulációd lett és amiatt szurkál. De akár a párod farkincáján is keresheted az okot, mert egy csúnya fertőzés is okozhat ilyet nálad (n@la pedig semmit).
A barnázás nem terhességi tünet.
Szóval nem sikerült 12 órán belül pótolnod a kihagyott tabit?
Én mintha olyasmit olvastam volna egyszer, hogy felesleges egyszerre kettőt bevenni... Nekem csak olyan volt, hogy mondjuk a hetediket hagytam ki, erre a tizedik napon barnáztam mondjuk két napig. Ilyen előfordult többszőr is. Baba nem lett belőle.
Nekem az első terhességi tüneteim a kimaradt vérzés és a 'hulla fáradtság' volt. De komolyan: ha nem a munkahelyemen voltam, akkor aludtam. Utána jött az, hogy 'farkas éhes vagyok, mindjárt belehalok', ettem két falatot, akkor meg már éhes sem voltam, nem is kívántam. Az ilyen szurkálás, meg görcs hetekkel később volt, mondjuk úgy a 8-9. héttől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!