Az általános, alapokokon kívül, mi okozhatja vajon még ezt? Már kezdek nagyon, de nagyon kiakadni.
Fogától van.
Nekem is 1,5 éves lányom, tavasszal volt, hogy majdnem két hétig eltartitt egy ilyen időszak, foga csak utána bújt ki. Aztán ilyen volt többször. Ma pl megint 4x volt széklete, piros lett popsija, tuti, megint jönni fog valamelyik foga
Ő sem kap tejet, csak Junior italt, illetve még szopik is.
Nekem anno ezt ajánlotta doki:
Akkor (tavasszal) azért vittem el már én is a dokihoz, mert csak nem múlt el a pirossá, sokszor volt széklete, de fogat még nem láttam, hogy jönne.
Pár napig adom neki és rendbejön.
Ezt találtam, ez érdekelhet!
nézd szerintem az orvos azért nem aggódik, mert elképzelhető, hogy nincs semmi baja. Csak túlreagálod.
Nem tudom az anyagcsere zavarok többsége mivel jár, nekem konkrétan galaktóz anyagcsere zavarom volt (tejcukor allergia)és azt mondta az anyukám, hogy emésztetlen székletem volt. Olyan volt a kakim egy az egyben, mintha az ételt köptem volna vissza. Ő egyébként azt is hitte, hogy hánytam vagy köptem, de mindig mondtam, hogy nem ezt kakiltam. Nektek nem úgy tűnik, hogy emésztetlen lenne.
De persze ez csak egy anyagcsere zavar, mondjuk a súlyosabbak közt van, lehet, hogy másnak más a tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!